Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A régóta kapcsolatban élő férfiak számára ezúttal rossz hírekkel tudunk szolgálni.

A Southampton University friss felméréséből ugyanis az derült ki, hogy

Ráadásul még azt sem mondhatjuk, hogy kicsi volt a minta, ami alapján dolgoztak, elvégre 11 508 ember véleményét kérték ki, ami azért lássuk be, elég szép szám. Ennek tükrében az eredményeket sajnos komolyan kell vennünk.

A résztvevők válaszai alapján a kutatók arra jutottak, hogy egy évnyi együttlétet követően

Úgy tűnik tehát, hogy a mézeshetek után elillan a varázs, kialszik a szikra és a gyengébbik nem tagjai sokkal kevésbé vágynak már a partnerükre, mint a kezdeti időszakban. Ha tehát már legalább egy esztendeje együtt vagy a barátnőddel, lassan elkezdhetsz készülni a "fáj a fejem" jellegű kifogásokra. Ha pedig ez valóban így van, akkor a csajod nagyobb eséllyel fog otthagyni, vagy rosszabb esetben megcsalni.

Nyilván egyiket sem szeretnéd, tehát az egyetlen esélyed az lehet, ha nem hagyod ellaposodni a szexuális életeteket. Kipróbálhattok különböző játékszereket, új pózokat, szexelhettek a hálószobán kívül, nézhettek együtt pornót, vagy csinálhattok bármit, ami mindkettőtöknek örömet okoz. A lényeg, hogy időnként lepd meg a csajod valamivel. Amíg pedig gondolkozol rajta, addig szavazz egyet!

Tényleg ráunhat a párjára a nők komoly hányada egyetlen év után?

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.