Ennyit lehet fogyni a zsírégető készítményektől
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az igaz, hogy mindenféle zsírégető készítmény nélkül is le tudnál fogyni, de így sokkal hatékonyabb és könnyebb.

Kezdjük is rögtön azzal, hogy a zsírégető készítmények hallatán még véletlenül se számolj azzal, hogy majd neked semmit sem kell tenned, mert a tabletta/ampulla megoldja helyetted a fogyást. Ez baromi nagy tévedés, ugyanis

Szomorú, de ez van. Nem úszod meg a munkát.

A fogyás egyetlen általános aranyszabálya, hogy a bevitt energiának kevesebbnek kell lennie, mint a felhasznált energiának. Ez logikus is, nem? De.

Hogy kinél melyik módszer működik (a leg)hatékonyabban, az egyénre szabottan dőlhet el:

  • Egy elhízott személynél például a mozgás felépítése nagy körültekintést igényel és csak fokozatosan szabad beépíteni az életmódba, míg egy sportolónál a mozgásmegvonás teljesítményromláshoz vezethet.
  • És persze fontos a megfelelő étrendi stratégia megválasztása is. Versenysportolók esetében mindezt a célhoz kell igazítani, hiszen sokszor a teljesítménynövelés elérése a testsúlycsökkentéssel párhuzamosan nehezen összeegyeztethető.

Ugyanakkor megfelelő edzés és étrend mellett egy jó zsírégetővel akár heti fél kilóval többet is fogyhatsz

– fontos, hogy tudj róla, hogy ez nem azt jelenti, hogy e nélkül nem tudnál lefogyni, de így sokkal hatékonyabb és könnyebb.

Zsírégető készítményekből több fajta is létezik, de ha te komplex támadást indítanál a zsírpárnák ellen, akkor a BioTechUSA Thermo Drine termogenikus zsírégetőjével próbálkozz.

A termogenukis zsírégetőkben többféle termogenikus zsírégető van, ezek mindegyike az anyagcsere folyamatokat fokozza; megemeli a testhőmérsékletet és gyorsítja a pulzust, így több energiát (azaz kalóriát) használ fel a szervezet.

A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt a BioTechUSA.

(Forrás: sportorvosikozpont.hu, fotó: Getty Images)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.