Nem kell enciklopédiákat és női magazinok tömegeit suttyomban végigolvasnod, hogy megtudd a legfontosabb tényeket a szebbik nem elélvezéséről: most egyetlen videóval pótolhatod a vaginalexikális tudásod. És a negyedik ténytől tuti nagyon meg fogsz döbbenni.

#4:

Igen, így igaz, a Buzzfeed Blue összeállításának negyedik ténye szerint a nők többségének nem elég egyetlen behatolás az orgazmushoz. Viszont mielőtt az illusztratíve betett hatalmas uborkáktól ráparáznál, hogy csak négy izmos fekete pasival való gruppentől élvez el, nyugi, nem erről van szó. Azon kívül, hogy szex közben kézzel izgatod a klitoriális részt, nem árt, ha egy huncut ujjat becsúsztatsz pluszban (vagy egy még hatékonyabb análkúpot) és így stimulálod egyszerre a két nyílást.

De a többi tény is figyelemre méltó: újabb bizonyítékok arra, hogy a női orgazmus legalább kétszer olyan intenzív élmény, mint a férfi elélvezés – viszont a nők olyan egyharmadának sajnos nem sikerül. Ha a tények után szeretnél pár gyakorlati jótanácsot is kapni a nők kielégítéséről, akkor lapozz vissza ehhez a korábbi cikkünkhöz, eléggé lefedtük a témát.

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában