Hatalmas sztár lett az észak-koreai állatkertben élő láncdohányos csimpánz

Észak-Korea egyetlen dagadt embere, a mindig durcás Kim Dzsongun most büszke lehet, mert a nem rég megnyitott Phenjani Központi Állatkert valami olyasmit is fel tud mutatni, amire eddig nem nagyon volt példa máshol.

Azért mi megengedünk magunknak egy kis őszinteséget, mert nálunk egyelőre még nem jár ezért légvédelmi ágyúval szétlövetés: az állatkert alapból nem túl szívderítő. Ha nem lenne Azalea, a csimpánz, akkor kis túlzással még azt is mondhatnánk, hogy a phenjani park meglátogatásánál még egy magyar kutyamenhely bejárása is nagyobb muri.

DE! A 19 éves Azalea bizony úgy tolja a cigit, mint egy gyorsítóra fogott Marlboro-cowboy, ez pedig már simán van annyira érdekes, hogy önmagában igazolja az állatkert megépítését. A fényes tokájú Kedves Demokrata parkjának legnagyobb kincse naponta egy doboznyi cigarettát pöfékel, de a gondozók elmondása szerint nem tüdőzi le a füstöt, szóval minden oké.

Azalea tökéletesen tudja használni az öngyújtót, de ha a cigi parázsló vége elkezd közelíteni a filter felé, simán meg tud vele gyújtani egy új szálat, így megszakítás nélkül élvezheti a koporsószög áldásos hatásait.

Ennek az egésznek mondjuk van egy olyan vetülete, hogy Észak-Koreában még az állatok is úgy viselkednek, mint egy megfáradt ruszki alkoholista, de ne legyünk ennyire gonoszak. Azalea biztos tök jó arc, a phenjani állatkert pedig tutira mindig gyereknevetéstől zajos. (Vagy ha mégsem, majd kivezényelnek néhány általános iskolai osztályt napi nyolc órában kacagni.)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon