A legnépszerűbb magyar szexsegédeszközökből gyűjtöttünk neked egy csokorra valót, hogy neked már csak kattintanod kelljen.

Kedvenc szexjáték site-unkról, a vágyaim.hu-ról válogattuk össze, milyen huncut termékeket szeretünk leginkább venni Magyarországon – egész pontosan ötöt. Vigyázz, lehet, hogy pirulni fogsz, aztán pedig kattintani!

Cotelli szexharisnya

Ár: 2,790 forint

Tedd a szívedre a kezed és mondd, hogy nem néznéd meg ebben a barátnődet! Ugye, hogy ágyéktájon megakadt a kezed? Ez a pikáns, nagyon szexi harisnya ugyanis azt a fajta vágyat indítja be benned, mikor hirtelen felindulásból, ruhástul estek egymásnak. Van, amikor sokkal szexibb a részleges meztelenség; ez is egy olyan ruhadarab, amiben még erotikusabban fest egy nő, nem igaz?

Black Velvet kicsi análkúp

Ár: 2,990 forint

Ha még sosem próbáltátok, de belekóstolnátok a hátul elérhető, rejtett gyönyörökbe, akkor tökéletes kezdés ez a fekete anális örömszerző. A selymes kis análkúp hét centi hosszú, átmérője a legszélesebb részen 2,6 centi, így kezdőknek kifejezetten ajánlott egy kis szertelen bujaságra. De természetesen, ha ezt beszerzed, dobd kosárba ezt is:

Just glide síkosító

Ár: 2,790

Bőrgyógyászatilag tesztelt, száz százalékig vegán síkosító, melyet kockázat nélkül használhatnak érzékeny bőrűek is. És ugye nem kell mondanunk, hogy az anális gyönyörökön kívül szex közben is remekül alkalmazható, ugyanis míg a nyál nedvesít, addig a síkosító síkosít; a két érzés teljesen más és az utóbbival sokkal könnyebben jutnak el a hölgyek izgatás közben a csúcsra! Apropó, izgatás…

Womanizer és Lelo csiklóizgatók

Ár: 39,990 forinttól

Tesztjeinket itt olvashatod el a csiklóizgatókról – és nem is ragoznánk tovább. Egy percen belüli elélvezésre kifejlesztett, száz százalékos orgazmusgaranciával árult luxustermékekről van szó, melyekbe ha befektetsz, teljesen biztos lehetsz benne, hogy a párod hetedhét országra szóló elélvezéseivel büszkélkedhetsz!

Ezüst szerelem vibrátor

Ár: 2,790 forint

Míg az előző termékek a csiklót izgatják, addig ez a minimalista, ezüst kis rúd a vaginális és anális örömszerzés varázspálcája (és ne tévesszen meg a nyolcvanas éveket az égőbbik oldalról érintő csomagolás). Az eszköz 19 centi hosszú (de nem kell mindenhova végig bedugni persze), átmérője 3,3 centi, a vibrálás pedig fokozatokkal állítható. Egyszerű, olcsó, nagyszerű, mi kell még?

A termékeket a vágyaim.hu 12 ezer forint fölött ingyenesen szállítja, a csomagolás pedig olyan diszkrét, mint egy apáca. Élvezetekben nagyon-nagyon gazdag ünnepeket kívánunk!

És ezt olvastad már?
Te tudod ennek a gyönyörű, meztelen lánynak a nevét?
További cikkeink a témában