Nem elég, ha tökéletesen megsütöttél egy szép darab marhahúst, azt is tudni kell, hogyan vágd fel helyesen.

Az America’s Test Kitchen videójából kiderül, hogy mennyire fontos nem a rostok mentén, hanem azokat keresztbe vágva felszelni a húst. Ennek nemcsak esztétikai okai vannak, ez nem puszta hóbort, komoly funkciója is van!

A keresztbe vágott húst ugyanis négyszer könnyebb megrágni, mintha a rostokkal párhuzamosan szeletelnénk fel a steaket, szóval erre érdemes odafigyelni.

Tudomány, szeretünk.

Player Adventi Kalendárium Player Adventi Kalendárium
Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mondunk öt tuti tippet, hogy a sapkaszezonban is kifogástalan legyen a frizurád

Basszust a népnek! – Ezek a magyar partyhangszórók rendesen átrendezhetik a piacot

Koktélozás feszengés nélkül: ilyen Budapest legújabb komfort bárja

A Player kérdése: Te szoktál magadnak ajándékot venni karácsonykor?
32% Igen, persze, szerintem teljesen normális.
68% Nekem ez fura, nem, nem szoktam.
Bonjour, Budapest! Francia pikniket tartottunk a Renault 4 E-Tech electric-ben
Hirdetés