Az olimpia jegyében a héten Amerikát tolunk. Illetve azt is. Fűszerek, élet, tűz!!!

Ha unsz azon agyalni, hogy mi a fenét rendelj már megint magadnak, mert a pizzából – akármilyen jó kaja – eleged van, akkor most jó lesz neked. Kiválasztottunk helyetted öt tuti finomságot, hogy neked ne kelljen.

Fanfárok, konfetti, mazsorettlányok!

Itt az öt kaja.

Csirkehúsos nachos, W35

Rendelhető brazil kaja nincs sok, de akad mexikói, és az első ajánlatunk egyből az.Mi ez? Ropogós tortillachipsszel egybesütött babpüré, trappista sajt, csirkehús, paradicsomsalsa, tejföl, guacamole, jalapenokarika. Négy vélemény után 100%, sokat mond. Könnyebb cucc, ha épp nem ara vársz, hogy egy pótkerék kerüljön a gyomrodba. Ár: 1790 Ft.

Kolbászkrémes steamboo, Steamboo

A Steamboo Szabó Győző színész kreálmánya, de ez csak egy érdekes plusz infó, attól ugyanis nem fog jól főzni valaki, hogy színész. Ámde, és egy nagy, 16-os betűmérettel szedett ámde, a Steamboo jól megy, és ezt mutatja az, hogy a szarvaskolbászkrémes steamboo-t, az internet könyörtelen népe nyolc szavazat után 100 %-osra értékelte. Az hibátlan, szóval ajánljuk a Steambbo-t. Ja, és hogy a mi a rézfánfütyülő lófasz is a steamboo? Egy hagymába forgatott puliszkagolyó, ebben az esetben szarvaskolbászkrémmel töltve, mellé birsalmalekvár. Bámm! Ár: 490 Ft. (Többet rendelj, mert nem nagyok.)

Kaktuszos quesadilla, El Rapido

Ha még nem ettél kaktuszt, akkor itt az ideje. Tüske nincs benne, de ezek igen: darált csirkehús, hagyma, kaktusz, paradicsom, sajt, só, bors, lime leve, friss koriander, tejszín, chili, 1 nagy tortilla közt. Ár: 1250 Ft.

Captain American szendvics, Street Bistro Budapest

Azt hitted, Amerika kapitány csak a mozikban nyomul? Hát nem! A Marvel ügyvédjeit leszerelő plusz n betűt ne vedd figyelembe, hanem harapj bele a Captain American szendvicsbe. Sült bacon, mustár, paradicsom, tojás, sült paprika, majonéz, kukorica, cheddar sajt! 26 vélemény után 100%-os népszerűségi index. Ár: 950 Ft.

Lazac steak, Nemo Fish & chips & Salad Bar

És végül egy jó lazac steak, a jó Nemóból. Roston sült lazac fokhagymás olivaolajjal. 93%-os index 23 vélemény után, ami erős. Ár: 3290 Ft.

Ez tehát a Player heti menüje, ha gondolod, már mehet is a rendelés a Netpincérről!

És ezt olvastad már?
A világ egyik leggazdagabb embere szétcsapott a babakék számlapos órákkal bohóckodók között