Létezik ugyanis egy fontos részlet, amit a legtöbb férfi hajlamos figyelmen kívül hagyni. Te ne kövesd el ezt a hibát!

Azzal már bizonyára te is tisztában vagy, hogy az előjáték mekkora jelentőséggel bír, ám vajon az utójátékról hallottál-e már? És képben vagy-e vele, hogy milyen fontos ez a nők számára?

Az "afterplay" vagyis ez a bizonyos aktus utáni időszak a leginkább elhanyagolt része a szexnek, amivel a férfiak általában egyáltalán nem törődnek. A legtöbben csupán elterülnek az ágyban vagy esetleg kimennek rágyújtani egy cigire, ahelyett, hogy néhány percig még élveznék a párjuk közelségét, átkarolnák és megölelgetnék egy kicsit.

Ha eddig te is azonnal befejezettnek nyilvánítottad az együttlétet az orgazmust követő pillanatban, akkor eddig bizony nem remekeltél az utójátékban. De hogy miért is beszélünk erről és miért is fontos ez a szex utáni akármi? Azért, mert a nők számára nagyon is fontos, legalábbis a tudomány és a kutatások ezt állítják.

A Kansasi Egyetem tanulmányában azt állapították meg, hogy

a nők számára az utójáték legalább annyira fontos, kellemes és élvezetes, mint az előjáték és a szex maga.

A tanulmányban résztvevő nők kifejtették, hogy egy nagyszerű elő- és utójátékért cserébe szívesen hajlandóak a partnerüket szexuálisan kényeztetni a menet során. Hogy ez pontosan mit jelent, azt mindenkinek a fantáziájára bíznánk inkább.

Emellett, ha hajlandó vagy a szex után még egy kicsit tovább kényeztetni a kedvesed apró érintésekkel, puszikkal és öleléssel, akkor ő bizony ezerszer szívesebben fog legközelebb is ágyba bújni veled, arról nem is beszélve, hogy sokkal szorosabbá fűzheted ezzel a kapcsolatotokat. Ezzel szemben, ha rá sem nézel utána, csak egyből bealszol, annak aligha fog örülni, hiszen akár tetszik, akár nem, a nők többsége igényli a romantikát és az intimitást.

A tanulság tehát annyi, hogy a szexnek nem akkor van vége, amikor te azt hiszed, hogy vége van. Csak az utójáték után van vége. Na, akkor aztán nyugodtan átfordulhatsz a másik oldaladra szunyálni egy jót.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Vele ünnepeljük meg a Föld napját

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés