Állítólag jön lassan az igazi hideg. Van, aki ettől nem esik kétségbe.

Állítólag a tavaszt idéző helyett jön lassan nálunk is az igazi tél. Nem mindenki örül annak, ha kemény mínuszok tombolnak, és befagynak a tavak, de egy termékhacker, The Q inkább lehetőséget látott ebben. Nevezzük őt innovatív fenegyereknek... mindenesetre

úgy döntött, hogy a kerékpárjának kerekeit körfűrészlapokra cseréli, a találmányát pedig Icуcycle-nek nevezte el.

A videón hosszan láthatjuk az előkészületeket, majd azt is, amikor The Q kimegy a bringával a jégre. Elsőre ez nem jött be neki, mert az éles pengék átvágták a jeget, és lehetetlenné téve a felszínen való tekerést.

A probléma orvoslására The Q további fémrészeket illesztett minden egyes pengéhez, így a második próbája már sikeres lett. Bárhogy is, a módszert nem ajánljuk senkinek, maximum ha emberektől elzárva körözget valahol.

The Q már korábban is meghackelt bringát: 2019-ben cipőkkel helyettesítette a futófelületet, de azzal a járgánnyal elég rázós lett az utazás:

(Forrás: My Modern Met, fotó: The Q)

Ez is érdekelhet:

A szezonon kívüli Balaton ezeken a fotókon káprázatosabb, mint a nyári

Bartha Dorottya hipnotikus képeit a holtszezonbeli Balatonról hosszasan elnézegetjük, időről időre visszatérünk hozzájuk, no meg a mellettük lévő hol informatív, hol lírai leírásokhoz.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában