Képzelj el egy olyan inget, amely nem szívja magába a kávét, a bort, a ketchupot vagy az olajat. Elképzelted? Jó, akkor most közöljük veled a jó hírt, hogy a Labfresh ezt a különleges inget már bizony életre is keltette.

Azért azt nem ajánlanánk, hogy ezentúl sörben-borban fürdesd magad szó szerint egy fárasztó munka utáni kocsmatúrán, de ha egy régi álmod válna ezzel valóra, vagy fizetésemelésért pedálozol a főnök előtt, akkor most már bátran kipróbálhatod.

A különleges anyag 98%-a egyébként pamut, 2%-a pedig elasztán, így lényegében a foltmentes ing a kellemetlen szagoktól is megóv téged.

Azt mondtuk, hogy a gyűrődés is úgy pattan le róla, mint Bödéről a norvég halandó? Bizony, ezt az cuccot vasalni sem kell.

Kicsit úgy lehet elképzelni, mint egy viaszosvászonos terítőt, csakhogy ez közben légáteresztő, gyűrődésmentes pamut, aminek kellemes és egészséges a viselete. És mellesleg jól is néz ki:

A cég egyébként közösségi finanszírozással kaparta össze az összeget a projektre, és a holland cég alapítója, Kasper Brandi Petersen a sikerek után felbuzdulva azt is bevállalta, hogy nemsokára zoknik és pólók gyártásába is belefognak, természetesen hasonló technológiával.

Ha megtörtént a baj, öblítsd le egy kis vízzel, majd simán itasd fel a rajta maradó cseppeket szalvétával vagy papír zsebkendővel:

Az intelligens technológiával készült ing 32 ezer forintért rendelhető meg. Meglehet, hogy nem ez a legolcsóbb ing a világon, de hogy az egyik legpraktikusabb, az egészen biztos. Mi mindenképpen ajánljuk, hogy legyen egy ilyen a ruhatáradban.

Már csak egy jó nadrág kell hozzá:

És ezt olvastad már?
Brazil lány a nap csaja. De micsoda brazil lány!