A budai Pastrami, a Bors gasztrobár és Segal Viktor a mérvadó utazási magazinban. Örülünk.

A National Geographic Traveller legfrissebb számának gasztró rovata egyoldalas cikkben méltatja a fővárosi kulináris szcénát. Nem egy mélyfúrás, de azért nagyon pozitív hangnemben nyilatkozik a színesedő és fejlődő budapesti éttermekről. A prímet a Pastrami Étterem viszi, amelynek képviseletében Lissák Marcelltől, a TVPaprika társalapítójától még idéznek is. Azért esik szó a Két szerecsenről, a Bors gasztrobárról, a Macesz huszárról, meg úgy általában a hazai gasztronómiáról. Mindegyik helyről írtunk már jó alkalommal, szóval szerintünk a natgeós arcok nem választottak rosszul.

(Forrás: National Geographic Traveller)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

Hamarosan szó szerint beérhet az ehető Budapest koncepció

Vajon ki a nap csaja Lady Gaga születésnapján?

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés