A budapesti steakesegyházban új séf került a kormányrúdhoz, a profil szélesedik, a minőség pedig továbbra is ugyanolyan magas.

A KNRDY megnyitásakor már bemutattuk, milyen magasan indítottak steakek tekintetében, az elmúlt két évben sok minden történt velük, a legfrissebb információ, hogy pár hónapja egy új séffel folytatják.

Velőscsont pirítóssal

Csalár Zoltán évekig dolgozott New Yorkban, Miamiben és Angliában, és közel egy évtized elteltével költözött haza Budapestre. Világlátott, energikus arc, aki azonnal elkezdte átalakítani a KNRDY étlapját. Pár fájdalmasan ínycsiklandó fotó segítségével bemutatjuk, milyen finomságokkal bővült az Október 6-i utca kulináris profilja.

Tonhal tataki
Wagyu mini burgerek
Kacsa foie gras au torchon
Jumbo rákkoktél
Black Angus marha tartár

Azt hallottuk, hogy a Budapesten forgató Margot Robbie is megfordult a helyen, és elégedett volt a konyhával. Nem rossz ajánlólevél!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Vizsgaidőszaki gasztró: gyorskaja és csipsz nem, étcsoki és kávé mértékkel

Önellátó klímájú ez a faborítású oslói toronyház

Kicsit megszédültünk, ápolónőre lenne szükségünk

További cikkeink a témában