A zúzott húspogácsa a tuti.

J. Kenji Lopez Alt séf, aki a Youtube-on futott be, nem véletlenül van 267 ezer feliratkozója. Ebben a videóban megmutatja, hogyan készül a smash burger.

A fűszerezés mindössze só és bors. Irtó forró sütőlapon kilapítja a húspogácsát, és egy pengeéles kanállal megforgatja. A sütési idő 90%-a alatt csak az egyik oldala sül, és az jó ropogós lesz. A másik oldalra csak 10 % jut.

Érdemes otthon is kipróbálni. Vaslapja nyilván nincs otthon mindenkinek, de egy vasserpenyővel is klassz eredményt lehet elérni szerintünk.

Ezek is finomak:

{{https://roadster.hu/ime-harom-kultikus-etel-sztorija/}}

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Annát meg sem próbálnánk visszautasítani

Vizsgaidőszaki gasztró: gyorskaja és csipsz nem, étcsoki és kávé mértékkel

Önellátó klímájú ez a faborítású oslói toronyház

További cikkeink a témában