Aki szereti a részeges gyümölcsöket, az ne hagyja ki ezt a klasszikus nyári fogást.

A know how nem túl bonyolult: lékeljük meg a dinnyét olyan mélyen, hogy beleférjen az üveg nyaka. Stabilizáljuk a gyümölcsöt (ami technikailag zöldség, mint tudjuk), majd a vodkát helyezzük a dinnyébe. Hagyjuk így hat–hét órát, vagy amíg felszívja a dinnye. A szerencsés természetesen az, ha mindez a hűtőben történik meg, vagyis eleve hidegen vehetjük ki az immáron cseppet sem ártatlan görögdinnyét a fridzsiderből.

A dinnye folyadéktartalma 90–95 százalék, de ez kissé megnő a hét deci vodkának köszönhetően. Jó étvágyat!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A Xiaomival könnyebb az ünnepi készülődés

Így ünneplik gyönyörű és világhírű nők a karácsonyt

Mondunk öt tuti tippet, hogy a sapkaszezonban is kifogástalan legyen a frizurád

A Player kérdése: Nálad már beütött a karácsonyi kajakóma?
10% Naná, és nagyon keményen.
52% Igen, de menedzselhető.
38% Szerencsére nem.
Téli kaland vagy életveszély? A profi hegyivezető elmondja, mire figyelj az osztrák Alpokban
Hirdetés