Az avokádó az a gyümölcs, amin a zöldségpultnál átugrik a szemed, hogy mi ez fura, barna, ragyás csonk, tuti nem alkalmas emberi fogyasztásra. A csúnya külső viszont bomba belsőt takar: az avokádó egy vitamindinamit, tele ásványi anyagokkal és értékes olajokkal, amik mind jók a testednek. Ez a fél perces videó pedig megmutatja, hogyan nyisd ki, hámozd meg és darabold fel az avokádódat a leghatékonyabb módon.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Vonzó karácsonyi képekkel hangolunk az ünnepre

Így lehetsz te is részvényes az MBH Bankban!

Mondunk öt tuti tippet, hogy a sapkaszezonban is kifogástalan legyen a frizurád

A Player kérdése: Nálad már beütött a karácsonyi kajakóma?
11% Naná, és nagyon keményen.
52% Igen, de menedzselhető.
38% Szerencsére nem.
Téli kaland vagy életveszély? A profi hegyivezető elmondja, mire figyelj az osztrák Alpokban
Hirdetés