Persze hogy Novak Djokovicsról van szó, akinek nem is egy, hanem mindjárt három vendéglátóipari egysége van. Meg is mutatjuk a Novak Cafe & Restaurant helyeket, nagyon menők.

Három letisztult, modern, de nem túl sznob helyet is tulajdonol a világ legjobb teniszezője, aki mellesleg a világ talán legjobb fej sportolója is, erre van is számtalan bizonyítékunk.

A három hely a New Belgrade, a Dorcol és a Pizzeria Red Bull. Előbbi bejárata előtt egy Djokovics-szobor várja az éhezőket, bent pedig irtózatos mennyiségű teniszlabdával és Djoko-fotóval emlékeztetik a fogyasztóközönséget, ki is látja őket vendégül.

A Dorcol különlegessége pedig abban rejtik, hogy egy teniszcentrumban van, ami nyilván Noléé, másrészt pedig pont a Duna-parton fekszik, épp ott, ahol a Száva megérkezik az általunk is kedvelt folyóba.

Szóval überszexi az egész kóceráj, ráadásul Belgrád mindössze 370 km-re van Pesttől, de Szegedtől meg csak 220-ra, szóval érdemes egyszer megnézni személyesen is. Addig itt van pár csábító fotó.

Az éttermekben nemzetközi konyha üzemel, és természetesen ott vannak az étlapon a híres szerb pácolt húsok is, és nyilván kávéban is erős, mert arrafelé azt úgy isszák, mintha nem lenne holnap.

Ha a mozgókép jobban felizgat, akkor ezt indítsd el:

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon