Jamie Oliver mentora, Antonio Carliuccio mutatja be nekünk a tutit.

A tésztát illetően fontos információ, hogy sót tesz a forró vízbe, de olajat nem. A szalonna malacpofa, nem hasaalja, de szerintünk itt nagy bajunk nem lehet, ha eltérünk a recepttől. Két emberre két tojást üt fel, és egy extra sárgáját is hozzátesz a krémesség érdekében – ezt fel is veri. A tojásba reszelt friss parmezánt tesz, majd megborsozza. Mi is figyeljünk oda arra, amire Antonio, jelesül, hogy ne legyen túl sok zsír a szalonna alatt, és hogy hagyjuk kicsit kihűlni a szalonnát, mielőtt beletesszük a tésztát.

Ugyanerre kell figyelni, amikor a tojást ráöntjük a tésztára – és talán itt rontjuk el a legtöbben! Ha a tészta túl forró, a tojás olyan lesz, mint a rántotta, és nem marad olyan, mint egy szósz.

Ez is érdekelhet:

Megnyílt Szulló Szabina és Széll Tamás saját fine dining étterme - Roadster

Két év után újra fine dining étteremben főz Szulló Szabina és Széll Tamás. Az Onyx éttermet elhagyva először a Hold utcai piacon nyitottak bisztrót Stand25 néven, mely egy éven belül elnyerte a Michelin Guide Bib Gourmand elismerését, most pedig közös tervük újabb állomása következik: megnyitják saját fine dining éttermüket.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon