Egy teljesen elborult orosz influenszer úgy gondolta, jó ötlet felkötni a barátnőjét egy Bentley tetejére és autózni egyet a városban.

Szergej Koszenko, a „kattintásért mindent” alapelv szerint élő és alkotó orosz influenszer legutóbb akkor vált igazán világhíressé, amikor Balin egy robogóval beugratott a tengerbe. Ez így nézett ki:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sergey Kosenko (@sergey_kosenko) által megosztott bejegyzés

A mutatvány remekül sikerült, Koszenkót kiutasították a szigetről, a produkció híre pedig körbejárta a világot, többnyire azzal a körítéssel, hogy elég prosztó dolog egy benzines-olajos motort belökni a tenger élővilágába a lájkokért. Ami jogos is, de persze nem lehet nem kiérezni az ezzel foglalkozó cikkekből a csodálatot és enyhe irigységet is, akár az antihős végtelenül felelőtlen és szórakoztató életstílusa, akár végtelenül felelőtlen és bevállalós, no meg csinos barátnője (írjuk le a nevét, megérdemli: Alina Osutyinszkaja) kapcsán.

Szergej és Alina friss páros produkciója is hasonló karriert futhat be. A lány a méregzöld Bentley kupé tetejére kötve és ragasztószalagozva hasal, csuklója romantikusan össze van bilincselve élete párja bal csuklójával, aki szabad jobb kezével kormányozza a kocsit Moszkva utcáin. Gyönyörű jelképe ez a szerelemnek, az egymás iránti feltétlen bizalomnak és annak, hogy eseménydús korunkban már nincs akkora baromság, amivel ne próbálkozna meg valaki, ha úgy érzi, hogy világhírt és dollárokat jelentő nézettséget, népszerűséget, lájkmennyiséget hozhat össze vele:

A moszkvai rendőrség természetesen nem hagyta szó nélkül az esetet. Állítólag 750 rubelre büntették Szergejt veszélyes vezetés miatt, ami hatalmas összeg: csaknem négyezer forint! Ha más nem, ez biztosan elveszi az ötmillió insta-követővel rendelkező influenszer és barátnője kedvét attól, hogy valami újabb látványos hülyeséget csináljanak a közeljövőben!

Ez a szegény másik orosz influenszer pedig akár a Lambóját is elveszítheti, annyi bírságot gyűjtött be vele:

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában