Edzenél, de nem tudod, hol és hogyan? Jó, segítünk.

Az adidas RUNBASE mozgás- és futóközpontotért az a hely, ami igazi közösségben egyesíti a város futóit és a mozgás fanatikusait, és ez az a hely, ahol neked nagyon gondolkodnod sem kell a nagyobb izmokért és/vagy a jobb kondiért. Igen, ezt megteszik helyetted a profi trénerek, vagyis neked csak annyi a dolgod, hogy csinálod, amit mondanak. De lelkiismeretesen, mert ha nem teszel bele munkát (rendszeresen), akkor bizony továbbra is csak egy álom marad a bicepszen feszülő póló, mégha ez nem is biztos, hogy a te álmod, hanem a csajodé.

Arra viszont készülj, hogy a városi futásoktól az edzőtermi tréningekig többféle edzés közül is válogathatsz. Csak egy tipp, próbálj ki mindent, így biztosan megtalálod a neked legmegfelelőbbet.

A legjobb pedig az, hogy edzőtermen kívül is kaphatsz profi segítséget a táplálkozással – merthogy a tested és így az izmaidat is 80%-ban az étkezés határozza meg – vagy éppen az egészségmegőrzéssel kapcsolatban, sőt, még a legtutibb sportfelszereléseket is beszerezheted ott helyben. Na tessék, aranytálcán kínálnak neked itt mindent, ennél jobban már nem is lehetne megkönnyíteni a dolgod.

Ja, arról még nem beszéltünk, hogy a foglalkozások tök ingyenesek, ehhez annyit azért meg kell tenned, hogy időpontot foglalsz a Runtastic alkalmazásban vagy az adidas Runners weboldalán.

Akkor júliustól mozogsz, igaz?! Irány az adidas RUNBASE (1132, Budapest, Váci út 10.), legalább próbáld ki.

(Fotó: adidas)

És ezt olvastad már?
Amikor megérint a prémium autózás érzése – A Pappas Auto három évtizede hazánk élvonalában
További cikkeink a témában