Meg matarészegen okádnak, utcára hugyoznak, fröcsögve esznek és szétrúgják egymást, csak hogy a legjellemzőbbeket említsük. Ha nincsenek úriemberek, nincsenek hölgyek sem – mondja ez a most megjelent, sokkolóan közönséges francia reklám. Finoman ingatjuk a fejünket.

Szerinted ha nincsenek úriemberek, akkor nincsenek hölgyek sem?

Lehet, hogy már beismertük magunknak azt a szomorú tényt, miszerint a nők nem rózsaillatút szellentenek (ha még nem, akkor itt az igazság pillanata: igazából liliomillatút) és ők is el tudják engedni a spanyol etikettet, ha bekarmolnak a barátnőikkel vagy otthon vannak egyedül. Ez fenti rövid és vulgáris videó, amely a Parisian Gentleman nevű férfi stílusmagazin legutóbbi reklámfilmje, azt a tézismondatot fogalmazza meg, miszerint ha nincsenek úriemberek, csak prosztó, seggvakaró taplók, akkor a nők undorító és vállalhatatlan véglényekké változnak.

Érdekes megközelítés: vajon a nőknek szükségük van az illedelmes férfiakra, hogy ők maguk ne kezdjenek el közönségesen viselkedni? Plusz talán nem más kategória a társasági tajparaszt viselkedés és az, ha egy nő egyedül a kádban elenged egy-kettőt? Vajon ezek szerint az apácazárdák a legdurvább illemzüllés barlangjai? A férfiaknak ezek szerint nem kellenek a hölgyek, hogy úriemberek legyenek – ők már alapból azok? Összességében: a nők maguktól, eredendően csámcsogó, odacsúró, böfögő, igénytelen és verekedő állatok lennének? Mit gondolsz? Szavazz bal oldalt!

És ezt olvastad már?
A divatot és a fánkot is szereti ez a szupervonzó lány