Ezekben a nehéz időkben kétszer is meggondoljuk, mennyire tekerjük fel a fűtést. Nos, ezzel a három izgalmasan pikáns szextársassal nem is kell bajlódni, garantált a hálóban a forróság!

A küszöb alatt kúszik be a november és a tél, vele együtt pedig a rövidülő nappalok és az egyre több közösen töltött idő otthon. Ha a párotokkal lecserélnétek a Monopolyt, a Gazdálkodj okosant vagy a Catan telepeseit néhány olyan társasra, ahol nemcsak a vitázástól, hanem a szexi feladatoktól és az egyre kevesebb ruhától lesz forró a levegő, akkor mutatunk három olyan társasjátékot, melyekkel garantált a felcsavart vágy.

Monogamy

A játék során több mint 390 pikáns, izgalmas és egyben szórakoztató feladat vár rátok, három különböző szinten (Intim, Szenvedély, Forró).

Ahogy a játék halad előre, tabudöntögető párbeszédekben és izgalmas feladatokban lesz részetek, mialatt egyre többet tudtok meg egymás testéről, gondolatairól és vágyairól is, egyre közelebb érve ahhoz a felismeréshez, hogy mi az, ami a párotokat igazán lázba hozza.

A szinteken előrehaladva, ahogy a hangulatotok egyre fokozódik, úgy válnak a feladatok is egyre intimebbekké, szenvedélyesebbekké, forróbbakká. De hát így jó egy szexi este, nem igaz?

Szexpedíció

A Szexpedíció olyan pároknak való, akik nagyon nem félősek, ha szexről és egymás felhúzásáról, erotikáról és már-már teljesen pornográf kihívásokról van szó. Míg a Monogamy nevű, szintén pazar szextársasjáték is bevisz a rejtett gyönyörök világába, a Szexpedíció szintet lép: a feladatok sokkal mocskosabbak, meredekebbek, szexibbek és bevállalósabbak elődjénél.

A játék lényege, hogy az elején mindketten felírtok egy-egy fantáziát egy lapra, majd a nyolclapú dobókockával haladva mentek végig a pályán.

A pálya pedig tele van nagyon 18+-os feladatokkal: a saját szád bekötözésétől és csendben maradástól kezdve a jó szopás bemutatásáig egy fallikus tárgyon át a párod kikötözve izgatásáig, a Szexpedíció nem finomkodik a tényleg pornóhoz hasonló hangulat megteremtésén.

Az S&M feladatok közt találjuk a legkinkybbeket, melyek a dominálás-és-szolgálás szerepköreivel játszanak, de néha egészen meglepő kategóriákba tesznek nagyon nagy bátorságot és bevállalósságot igénylő feladatokat, úgyhogy ezzel a játékkal garantált a forró este.

Adsz vagy kapsz

A kétszemélyes játék során egy SEX feliratú táblán kell dobókockákkal végighaladni. A játék betűnként válik egyre intenzívebbé: az elején az S betűt járjuk be, és könnyed feladatokkal kezdünk: ez a „sejtelmes” szakasz, ahol leginkább humoros, hangulatoldó, incselkedő és vágykeltő feladatokat kapunk (például megcsikizni egymást, pajzán dolgokat mondani, elmondani egy titkos vágyat vagy épp itt-ott megcsókolni a másikat).

A következő szakasz az erotikus vágyak kiélésének birodalma: az incselkedések itt már átcsapnak konkrét feladatokba, amelyek hosszabbak is, mint az előző részben (például harminc másodpercig csókolgatni a másik fülét, szexin etetni a másikat, vagy épp erotikus tánccal vetkőzni).

A végső állomás pedig az X, azaz az X-trém szakasz. Itt már egészen felhevül minden, a feladatok már nem lacafacáznak a szexszel, hanem konkrét szexuális dolgokat kell tenned a másikkal – vagy neki veled –, akár a szolidan vett BDSM határait is súrolva.

A játék nem egyszeri alkalmas, épp ellenkezőleg: szinte végtelenül variálható, ugyanis a rengeteg feladatkártya, a mezőkön található utasítások és a dobások mellett még háromféle pikáns dobókocka is változtatja a feladatokat, így lehetetlen, hogy kétszer ugyanolyan körön menjetek végig.

A társasjátékokat most kedvezményes csomagokban, valamint hozzájuk még végtelen mennyiségű kiegészítőt és szexjátékot pedig mind beszerezhetitek a Vágyaim.hu oldalán. Szexre és dobókockára fel!

(Fotók: Alexander Suarta, Clint Robert)

Ez is érdekelhet: 

Találtunk egy eszközt, amivel a csajod a retiküljében hordhatja az orgazmust

Egy percen belül elélveznek tőle a nők, mi az? Nem, nem az, amit a lábad között hordasz, hanem ez a csodás játékszer, ami elfér a tenyeredben.

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában