Persze hatnál jóval többet is tudnánk mondani, de minek, ha egy is elég lenne, erre mondunk hatot.

1. Örök program

Moziba menni? Te azt néznéd, ő viszont ezt, valaki biztosan idegesítően fog röhögni körülöttetek, és legalább egy telefon megszólal a film alatt. Szabadba menni? Hideg van, vagy túl meleg, ha pedig jó idő van, akkor több ember van ott, mint bármilyen zárt helyen. Sörözni? Oké!

2. Egészséges

Tele van antioxidánssal, ásványi anyaggal, vitaminnal, csökkenti a vesekő kialakulásának kockázatát, nyugtató hatású, stimulálja az immunrendszert. Mértékletesen fogyasztva, bizony, egészséges.

3. Ismerkedéshez remek

Meghívhatlak egy sörre? Milyen sört iszol? Kérhetek neked még egyet? Habos a szád, segíthetek?

4. Semmi nem való annyira kis üvegbe, mint a sör

Mit szoktak kis üvegbe tenni? Sót, gyógyszert, kölnit, vérmintát, egy szál virágot, Millert. Te melyiket innád meg szívesen?

5. Nagyon jó reklámokat ihlet

Mi szórakoztat jobban? Ha megtudod, most csak tíz forint a vizes zsemle, ha felajánlják, egy telefonra házhoz mennek, és a saját foteledben adósíthatod el magad, vagy ha megnyugtatnak, egy csepp mosogatószerrel végigmosogathatod az életed? Vagy ez:

6. Finom

*

Ennyi volt a szomjfokozó. Ha további ismeretekre vágysz, figyelj! Tudod, kik irányítják a budapesti fiatalok ezreit esténként? Hogyan? Mit tanulhatsz tőlük, miképp lettek véleményvezérek? A Miller-arcok nem csak érdekesek, hanem inspirálóak is – kövesd sorozatunkat!

(x) Fotók: Donkó Péter

És ezt olvastad már?
Hány új-zélandi modellt ismersz? Egyet most megismerhetsz!