Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A flippermágus

A póz nagyon hasonlít arra, ahogy a két kezed a flippergép oldalán van, csak itt jóval izgalmasabb játékról van szó és a multigolyónál is jobb a nyeremény. Te teljes erőbedobással ránthatod magadra a nőt, miközben ő hátrahajolva a kezén támaszkodik. Mit ne mondjunk, látványnak sem utolsó póz.

Az álló postás

Teljesen a hatalmadban tarthatod a nőt ebben a pózban. Mindketten álltok, a hölgy neked háttal lehajol, te pedig a két kezét ütemesen hátrahúzva adhatod a tempót. A póz előnye, hogy hátul is izgathatod, ha például egy marokra fogod a két kezét vagy hátrakötöd egy kötéllel.

A G-kerék

Itt a hölgy a nyakadba teszi a lábát, te pedig feltérdelve, a csípőjét magad felé rántva hatolsz be. Kényelmes póz, hogy belemelegedj, a nőt pedig kárpótolja a gyertyaállás izompróbájáért az, hogy ebben a pozícióban nagy eséllyel stimulálhatod a G-pontját.

Becsomagolva

Ezzel a pózzal teljesen magad alá hajtod a hölgyet, akinek a lába a feje mellett lesz, a feneke pedig magasan az égben. Te guggolva, majdhogynem ráülve hatolsz be, a sebességet pedig szintén így adod. Nem mondjuk, hogy minden nő bevállalná ezt a pózt, de a dolog előnyös oldala, hogy a behatolás így nagyon mély és érzékeny, emellett teljesen szabadon hagyja a kezed, amivel így klitoriálisan izgathatod (esetleg egy orgazmusbiztos csiklóizgatóval is).

Hagyományos kutyapóz

Hatalmad gyakorlásának, férfiasságod fitogtatásának többezer éve bevált póza a hagyományos kutya stílus – szerintünk nem kell magyarázni, miért az egyik legközkedveltebb szexpozíció, aminek számos variációja létezik. Ha szeretnéd még keményebben küldeni ebben a pózban, és elég magas az ágyatok, akkor ajánljuk, hogy te állj a talpadon és úgy csináld: stabilan állva sokkal több erőt tudsz beleadni a lökésekbe és tovább is fogod bírni. Egyszerre klitoriálisan és análisan is izgathatod a hölgyet, úgyhogy a dolog neki is biztos extatikus lesz. A póz tökéletes anális szexhez (mihez akármennyire is túlhevültek vagytok, használjatok síkosítót) vagy egy análkúp behelyezéséhez.

Kutyapóz lehajtva

Ez az apró eltérés a póztól hatalmas különbség a nőnek: az egyenes helyzetből ferdévé vált behatolás teljesen máshol stimulálja a vagina belső falát. A dolog egyrészt sokkal intenzívebb lehet a partnerednek, de szerintünk neked is tetszeni fog a látvány, ahogy a feje a párnába simul és erősen markolva a lepedőt tartja magát, amíg te mindent beleadsz. Mit mondjunk, elég domináns póz.

Ha szereted a domináns pózokat és ezekhez illő játékszereket is keresgélnél, akkor néz körül az Erotikashow.hu-n a Szexjátékszerek szekciókban. Vad estét nektek!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.