A Temponaut Timelapse bele vágott abba a kísérletbe, amire mindig is kíváncsi voltál: vajon a gyorséttermi hamburger vagy egy sima házi, friss összetevőkből készült hamburger bomlik-e le gyorsabban? Jó, egy kicsit sejted, hogy mi a válasz erre, de ez a time-lapse videó így is megdöbbentő.

Ahogy láthattad, a házi hamburger 10 nap után kap egy extra összetevőt, a penészt, míg a gyorséttermi szendvics ugyan egy kicsit összezsugorodik és kiszárad, de továbbra is jól tartja magát.

A házi burger esetében 48 napig tartott a videózás, utána már nem volt értelme folytatni, de a gyorséttermi 88 nap után sem változott sokat. Penész meg sehol nem volt rajta. Egy kicsit azért durva, nem?

Később ugyanezt a kísérletet megismételték úgy, hogy egymástól nem elzárva, hanem egymás mellett elhelyezve rohasztották őket. Jó hír vagy sem, de ebben az esetben már a gyorséttermi burgeren is megjelent a penész néhány nap után.

Ez itt egy kicsit mindent megmagyaráz:

Amit mindig is tudni akartál: ezért nem romlik meg a McDonald's-os kaja

Ez lenne a soha meg nem romló mekis burgerek titka.

(Forrás / fotó: theawesomer.com / )

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A Xiaomival könnyebb az ünnepi készülődés

Mondunk öt tuti tippet, hogy a sapkaszezonban is kifogástalan legyen a frizurád

Ünnepi útmutató férfiaknak, akik olyan ajándékot akarnak adni, ami valóban megérinti a szívet

A Player kérdése: Nálad már beütött a karácsonyi kajakóma?
10% Naná, és nagyon keményen.
46% Igen, de menedzselhető.
44% Szerencsére nem.
Ezekkel a fotókkal sokkal jobban telik a karácsonyi punnyadás – figyelmeztetünk, nehéz lesz abbahagyni
Hirdetés