És mindez leves formájában. Mutatjuk. Jó étvágyat!

Jól tudjuk, hogy a karácsonyi vacsora mennyi felkészüléssel, feszültséggel és fáradtsággal jár. Sokan képesek már egészen korán felkelni, hogy estére minden készen álljon, de akadnak olyanok is, akik okosan könnyebb megoldást választanak. Persze ételt is lehet rendelni, de vannak izgalmasabb megoldások is. A maratoni sütést és főzést lényegében helyettesíti a Heinz Nagy Karácsonyi Vacsora konzerve, ami pontosan az, mint aminek elsőre tűnik:

Egy teljes karácsonyi vacsora konzervdobozba sűrítve.

A poénból piacra dobott bizarr konzervből összesen 500 darabot készített a cég, így meglehetősen limitáltnak számít. Ennek megfelelően természetesen az összeset percek alatt elkapkodták és máris hatalmas nyerészkedés megy rajtuk az internetes piacokon.

A licit már több mint 11 ezer forintnak megfelelő brit fontnál jár, ekkora összegből már egy egész jó vacsorát lehetne rittyenteni. De mi van a konzervben?

A Heinz igazából nem erőltette meg magát, konkrétan azt csinálták, hogy mindent belegyömöszöltek egy konzervbe. A Heinz ünnepi levesében van virslis péksütemény (igen, jól érted) kelbimbó, pulykahús, gravy mártás, áfonyaszósz és természetesen krumpli is.

A konzerv legérdekesebb része a pigs on blanket nevű levelestésztába csavart virslis sütemény lehet, amiről elképzelni sem tudom, hogy hogyan működik együtt a leves formátummal. A promóciós képek alapján egyébként nem néz ki rosszul az étel, azért mindenesetre kíváncsiak volnánk rá, mit tud élőben.

(Independent)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Lorena a pillantásával felolvasztaná a jeget