Új helyszínen. Pohár marad, de lehet készpénzzel fizetni. Halleluja!

A sörkínálat hemzsegni fog az újdonságoktól, mint a Mad Scientist új kőbányai sörfőzde sörei, a leányvári Beerfort, az Etyeki Sörmanufaktúra és a szentesi Zentus sörei. Több főzde már nyitás előtt kiállít – tesztüzemmódban, mint a Főzde Projekt Váci út 83, az újhartyáni Áperte vagy a District 7 BrewingCompany. Illetve bemutatkozik a legmenőbb kocsmasör, a bajor filozófusról elnevezett Frederick Hekkelberg!

A szervezők meglátása szerint ismét eljött a láger ideje, de az újhullámos lágertől már sokkal többet várnak, mint a hagyományostól – akárcsak a Főzdefeszt hajnalán, ismét a közönséget szólítják fel arra, hogy kóstolják meg a friss alsóerjesztésű söröket és véleményükkel járuljanak hozzá a magyar sörkultúra fejlődéséhez!

De a Főzdefeszten nem csak sörözni lehet, az ételkínálat színesítését ugyanolyan komolyan veszik a szervezők: a Napozóréten mutatkozik be a Mangalica Barbecue Show, melynek hatalmas bbq-ágyúi most ékeztek Kansasból, és az amúgy is zseniális mangalicahúst minden eddiginél omlósabbra füstölik. Mellette olyan street-food slágerek tartják a frontot, mint a Burger House, a Kanálgép és a Zabáljcsak! Lesz ingyen-wifi, drónos csoportkép, meglepetés-happeningek, spontán-koncertek és piknikezés – minden adott egy nagyszerű városligeti hétvégéhez!

És ezt olvastad már?
Az elektromos autók teljesen kiszorítják a belső égésű motorosokat?
.