Nem, nem írtuk el a címet; tényleg van húsz olyan dolog, ami sok férfi és nő szerint kellemetlen vagy kifejezetten rossz a szexben. Vagy mégsem? Megosztó állítások következnek és előre mondjuk: lehet, hogy a felével egyetértesz, de nem biztos, hogy mindről akartál tudni.

A Reddit.com oldalán indult egy nagyon hosszúra nyúlt kommentlavina arról, hogy milyen dolgokat utálunk, tartunk kellemetlennek, lehangolónak, dühítőnek vagy valamilyen módon negatívnak a szexben. Rengetegen válaszoltak a felvetésre, melyből kigyűjtöttük és lefordítottuk a húsz legtöbb egyetértést aratott gondolatot férfiaktól és nőktől vegyesen. Lets talk about sex, ladies and gentlemen.

1: A nemkívánatos vendég

“Mikor a kutya vagy a macska csak úgy felugrik az ágyra és ránknéz, hogy: Mi a stájsz srácok, mit csináltok?”

2: Az előkészületek

“Leborotválni a lábaimat, a hónaljamat, az intim zónákat, kitépni azt a pár random szőrszálat a mellbimbómnál, bőrradírozni, lábat dörzsölni, majd felvenni a szexi, de azért kényelmetlen push-up melltartót és bevágós tangát. Ugh.”

3: Kellemetlen alvás

“Valaki úgyis a nedves pontján fog aludni az ágynak.”

4: Egy szörnyű baleset

“Mikor én vagyok fölül és attól félek, hogy 'eltöröm' a srác farkát. Tudom, hogy egy kicsit abszurd, de mindig parázok ettől.”

5: Túl hosszú

“Szerintem rossz, hogy a pasik azt gondolják, rohadt hosszan kell nyomniuk, hogy a csajuk elégedett legyen. Én az első pár percben érzem jól magam, de aztán elkezd fárasztani a töcskölés.”

6: A szex utáni pillanat – nőknek

“Mikor elélvez a pasim és bénán eltáncolunk az ágy végéig úgy, hogy még bennem van. Majd kijön belőlem, én pedig mint egy pingvin, összeszorított combokkal eltáncolok a mosdóig. Nagyon szexi.”

7: A szex utáni pillanat – férfiaknak

“A célzóképtelen pisilés, amit szex után produkálok.”

8: Második kör

“Az első kör után teljesen kész vagyok. Nem tudok megmozdulni és a vágy teljesen kivesz belőlem. Nagyon nyugtalanná és idegessé tesz, ha arra kér a párom, hogy legyen még egy kör, vagy hogy ez elvárás köztünk.”

9: Görcs

“A görcs! Mikor begörcsöl valamid szex közben és totál nem tudsz másra figyelni.”

10: Szomorú igazság, haver

“Amit a legjobban utálok a szexben az az, hogy milyen kevés van belőle.”

11: Önbizalomhiány

“Nőként nagyon kiszolgáltatottnak érzem magam szex közben, mert attól félek, hogy csúnya a testem. Csak arra tudok gondolni aktus közben, hogy milyen kövér vagyok vagy milyen tökéletlenségek vannak a testemen. A legtöbb szex után úgy érzem, hogy ha a másik látta a hibákat a testemen, nem akar majd velem többé szóbaállni.”

12: Csak véletlen volt, tényleg!

“Mikor a pasid 'véletlenül' a rossz lyukba akar becsúszni. Szép próbálkozás, haver.”

13: Fertőzések

“Talán csak nekem van ezzel bajom, de nőként monogám kapcsolatban élve is nagyon sokszor kaptam el viszketéssel járó fertőzést vagy az óvszertől bőrirritációt.”

14: Szellentés

“Azt a zavarbaejtő hangot, mikor túl sok levegő szorult be oda és úgymond a vagináddal szellentesz. Ez nálam totál turn-off.”

15: Bocsánatkérés

“Férfiként nagyon utálom, mikor bocsánatot kell kérnem a páromtól, amiért elélveztem. Ettől már egyre kevésbé kívánom a szexet.”

16: Performansz

“Tök szar, ha a csajod nagy nyomást tesz rád, hogy jól teljesítsd az ágyban. Néha azt érzem mintha színpadon lennék és ha nem elég jól nyomom, akkor ki leszek fütyülve.”

17: Nem megy el

“Nagyon szeretem elvinni a partneremet, igazából ez az elsődleges célom leginkább a szexben. Ha nem sikerül, akkor annak ellenére, hogy én esetleg elmentem, mégis rosszul, sikertelenül és kielégületlennek érzem magam.”

18: A férfiaknak is kell hangulat 

“Ha egy nő azt mondja, nincs kedve hozzá, tök oké. De ha egy pasi mondja, akkor a csajok rögtön azt hiszik, hogy csúnyák és már nem vonzóak. Na ezzel mi a helyzet?”

19: In medias res

“Amikor nincs előjáték. Nem beszélhetek minden nő nevében, de egy kis odadörzsölt nyál nem elég. Nem tudnánk csak öt percig együtt bemelegíteni, hogy aztán mindketten élvezzük a dolgot?!”

20: A várakozás

“Mikor a csajoddal várod, hogy megjöjjön neki mert részegen megint védekezés nélkül szexeltetek és nem emlékeztek rá. Na az a legrosszabb.”

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

Nagyon dögös ez a Dodge Hellcat, és ott van még mellette Ivett is

Ideje lenne elkezdenünk jógázni. Rositával

További cikkeink a témában