A hagymapucolás, kockázás a konyhai munka alapja, olyan bézik művelet, mint a fekvőtámasz. Mutatunk egy jó módszert.

A ChefSteps videójához kommentár sem kell, de összefoglaljuk a lényeget: kezdjük a vízszintes vágásokkal, de ne hasítsuk fel végig a hagymát, különben szét fog esni. A második fázis hosszában történik, majd a befejező mozdulatos során keresztben vágjuk fel a hagymát, ami így szép, apró kokcákra esik.
Ma is tanultunk valamit!

Player Adventi Kalendárium Player Adventi Kalendárium
Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mondunk öt tuti tippet, hogy a sapkaszezonban is kifogástalan legyen a frizurád

Láttad már Palvin Barbit szexi mikulásruhában?

A Xiaomival könnyebb az ünnepi készülődés

A Player kérdése: Te szoktál magadnak ajándékot venni karácsonykor?
45% Igen, persze, szerintem teljesen normális.
55% Nekem ez fura, nem, nem szoktam.
Advertisement
Hirdetés