A csirkebontás a konyhában olyan alapművelet, mint autók esetében a kerékcsere. Egy magabiztos férfi mindkettőt vágja.

Főzni férfias, elég, ha körbenézünk a menő éttermek konyháiban, és látni fogjuk, hogy a szakácsnők nagy része hímnemű. Főzni otthon is jó, így az ünnepek táján még idő is van rá. Akkor sem kell megrettenni, ha egy egész csirke jön szembe velünk, és fel kell darabolni. Szépen figyeljük a szemléltető videót, és a bemutatott pontokat tapintsuk ki az ujjunkkal, és vágjuk el az inakat. Aztán mehet a csirke a fazékba vagy a serpenyőbe!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tíz éve feltöltött egy fürdőszobai szelfit, most 475 ezer követője van

További cikkeink a témában