Itt a tökéletes módszer, amivel te lehetsz a konyha császára!

A videóban minden benne van, de el is magyarázzuk. Először is egy olyan serpenyőre lesz szükségünk, amelyiknek íves, legömbölyített a teste. Ha nem ilyen, akkor nem fogjuk tudni feldobni az ételt. Elsőként döntsük meg a serpenyőt, hogy a benne lévő étel elkezdjen lefelé csúszni. Ahogy elkezdi a csúszást, csuklóból rántsuk kissé magunk felé, hogy ez a mozdulat a levegőbe dobja fel a kaját. A serpenyő eleje emelkedjen meg, a nyél felénk mutató része pedig süllyedjen. Ez leírva elég hülyén hangzik, de nehéz érthetőbben megfogalmazni.

Amíg az étel a levegőben van, addig kicsit toljuk előrébb a serpenyőt, hogy a kaja a közepén landoljon. Ezek után már csak gyakorolnunk kell a mozdulatot és ismételni.

És ezt olvastad már?
Egy palack, amibe kizárólag egri bikavér kerülhet
Ajánlunk neked 3 gyönyörű panorámával megáldott szpotot túrázáshoz