Dwayne "The Rock" Johnson valami csoda folytán minden filmben egyre izmosabbnak és keményebbnek tűnik, pedig már évekkel ezelőtt úgy tűnt, hogy a csúcsra ért.

A testfelépítése egészen hihetetlen, ehhez persze brutálisan keményen meg is dolgozik minden egyes nap. A The Fate of the Furious kedvéért még egy lapáttal rátett, hogy az általa alakított Hobbs az eddigieknél is durvább karakternek tűnjön a vásznon.

Szerencsére gyakran posztol az Instagram-oldalára, így mindenki nyomon követheti, miképpen fest a rutinja, hogyan szokott edzeni és táplálkozni a tökéletes forma elérése érdekében.

Egyszerűen imád edzeni - talán túlságosan is


"Imád edzeni, így aztán küzdeni kell azért, hogy néha távol tartsd a teremtől" - mondta róla az edzője, Dave Rienzi. "Amikor elkezdtem dolgozni vele, túl sokat edzett, ami már kontraproduktív volt, szóval redukálnom kellett az edzéseit intenzív 45-60 percekre."

A testsúlyát gyakran változtatja a szereptől függően


A Fast & Furious új részének kedvéért további 10 kilót szedett fel a már korábban is jócskán kipattintott testére, de csak így tudják garantálni, hogy a nézők az eddigi legerősebb Hobbsot kapják.

A plusz 10 kilóhoz napi 6000 kalóriát vitt be


Néha persze csalókajákat is megenged magának, mint például ezt, amiről képet is posztolt az Instára. Elég jól néz ki, és tényleg tetemes mennyiségnek tűnik.

A tömegelés időszaka alatt hétszer eszik egy nap


Az étrendje többnyire húsokból, zöldségekből és tojásból áll, ám ez idővel folyamatosan változik és fejlődik.

Nem flancol, többnyire klasszikus gyakorlatokat végez

Persze végtelenül intenzív módon, ami kezdőknek semmiképpen sem ajánlott. Szereti megcélozni a nagyobb izomcsoportokat és aztán a kisebbeket is, lehetőleg minden szögből. Ha részletesen is érdekel az edzésterve, itt megtalálod.

Nem hanyagolja el a lábedzést

Láthatóan odateszi magát

A gumiabroncs sem menekülhet előle

Négylábú tréner is segíti a felkészülését

Kora reggel kezdi az edzéseket


Johnson általában hajnali 4 vagy 5 óra körül kezdi a napját némi kardiózással. Miután megreggelizik, súlyzós edzést végez nagyjából egy órán keresztül. Elmondása szerint imád kora reggel edzeni, ezzel indul jól a napja, mind fizikálisan, mind szellemileg.

Heti hat napot edz


Ráadásul naponta kétszer. Azért egy pihenőnapot mindig beiktat a héten.

Így néz ki egy átlagos reggelije


Miután ezt bevágta, már csak 6 további érkezés vár rá a nap hátralévő részében.

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon