Csirkemell meglepetéssel töltve, és ami a legjobb, hogy nem nehéz megcsinálni.

Elsőnek itt a motiváló videó:

Hozzávalók:

3 csirkemell
Só, bors
1 csésze mozzarella
2 csésze liszt
6 tojás felverve
2 csésze zsemlemorzsa
1 csésze olaj sütéshez
3 csésze paradicsomszósz
½ csésze parmezán
2 ek bazsalikom

Elkészítés:

Vágjuk be a csirkemellet, majd töltsük meg sajttal. Sózzuk-borsozzuk, majd forgassuk be lisztbe, majd tegyük bele a tojásba, majd a zsemlemorzsába. Süssük ki őket. Egy tepsi aljába tegyünk paradicsomszószt, tegyük bele a csirkemelleket, majd kanalazzunk paradicsomszószt a tetejükre, és szórjuk meg őket parmezánnal és a bazsalikomlevelekkel. Tegyük be 180 fokra előmelegített sütőbe és süssük addig, amíg megolvad a sajt a tetejükön.

Bon apétit!

Nem lennénk meglepődve, ha megjött volna a kedved egy ilyen csirkéhez, és ha így van, akkor irány a Netpincér, ahol a címed megadása után már választhatsz is a jobbnál jobb opciók között. Mindent bele!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Vizsgaidőszaki gasztró: gyorskaja és csipsz nem, étcsoki és kávé mértékkel

Önellátó klímájú ez a faborítású oslói toronyház

Kicsit megszédültünk, ápolónőre lenne szükségünk

További cikkeink a témában