
Ez a queasdilla recept a legjobb dolog, ami Mexikóból jött (Salma Hayeket nem számítva).
Annyira gyorsan nem fog menni, mint a Tasty videójában, de azért ez egy pofonegyszerű, és állati izgalmas kaja. Főként szeletelni kell, főzni csak egy egészen keveset, szóval akkor is nekiállhatsz, ha eddig egy rántottánál megállt a konyhaművészeti tudásod. Viva, Mexico!
Un, dos, tres!
Annyira egyszerű ez a kaja, hogy még. Fűszerezd be a csirkemelleket, majd süsd meg őket kevés olajon. Kb. ennyi a főzés része, ha ezzel megvagy, nyithatsz is egy Coronitát magadnak. Vágd fel a hozzávalókat, ahogy lentebb látod, majd egy serpenyőben (amiben a csirke készült) pirítsd üvegesre a hagymákat, majd dobd bele a paprikát, és kicsit süsd át. ha kész, keverd össze a csirkével, és tedd félre.
Dobd a vajat a serpenyőbe, és a tortillalapot tedd bele. Most jön az összeszerelés rész. Szórd rá a sajtot, majd jöhet a csirkehúsos, paprikás mix, aztán megint sajt, majd a tetejére másik tortillalap menjen. Pár perc elteltével fordítsd meg ezt a cuccot. Ez nem lesz könnyű úgy, hogy ne essen szét az egész, a trükk az, hogy egy tányért borítasz a serpenyőre, átfordítod, és a másik felével visszarakod a serpenyőbe. A másik felét és aranybarnára sütöd, és meg is vagy. ez az egész móka fél óra.
Bon apetit!
Hozzávalók
- 3 csirkemell
- 2 ek. Taco fűszer
- 2 ek. étolaj
- 1 vöröshagyma felkockázva
- 4 gerezd fokhagyma szeletelve
- 3 kaliforniai paprika felszeletelve
- 1 lime leve
- 8 tortillalap
- 2 ek. vaj
- 5 dkg cheddar sajt reszelve
Ha meghoztuk a kedved, de nincs időd főzni, akkor pattanj fel a Netpincér oldalára és rendelj magadnak valami finomságot! Ráadásul most aztán már tényleg semmi nem gátol meg abban, hogy bárhonnan, bármilyen helyzetben rendelj, ugyanis kijött a Netpincér appja, méghozzá iOS-re és Androidra is.
A kiválasztásban sokat segít, hogy a vendégek már értékelték előtted őket, így érdemes a 90% fölöttieket megtámadni, és azok közül választani.