Ez a művészet, nem a Michelin-csillag!

Kenji-től már több videót bemutattunk, itt most egy csodás smashed burgert készít, amit mi lapítottként fordítottunk, de bátran told a kommentben, ha van jobb ötleted. A lényeg az alapanyagokban rejlik: Kenji 20%-os faggyútartalmú marhahúsból készíti a pogácsát, teljesen átlagos bucit használ, illetve kulcsfontosságú az amerikai sajtnak nevezett termék, aminek sok köze állítólag nincs egy eredeti sajthoz, ellenben úgy olvad, mint semmi más, konkrétan szinte szószként funkcionál. A lényeg a lapítás, amit egy spatulával érhetünk el: a húspogácsa legyen lapos és vékony.

Minimális szakácstudással akármelyik nap legyártható otthon. Sok sikert!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Nincs időm sportolni, de le akarok fogyni gyorsan! Hogy lehet ezt?

Spórolj időt és pénzt a wigo-val, Budapesten belül vagy kívül!

Így ápold a bőröd, hogy a téli hónapokban is jól nézz ki

További cikkeink a témában
Ilyen a „havas mindfulness”, avagy 5+1 út a belső békéhez télen
Hirdetés