Újabb remek how to videóra bukkantunk, és örülünk, mert mindig szeretünk tanulni. Főleg ha a munkánk gyümölcse egy remek burger.

Sean Brock a PBS-en futó The mind of a Chef című műsorban szokott szerepelni, és pont úgy is néz ki, mint aki sok burgert elpusztított már. Nem cifrázza, ugyanis állítása szerint nem szerencsés sokat forgatni a húst. A zsemlét megpirítja vajon, a húspogácsára hagymát rak, és erre jön az a sajt, amit "amerikai sajtnak" neveznek a tengerentúlon. A lényege, hogy nagyon könnyen olvad, annyira, hogy Sean szerint szinte szószként funkcionál. A szósz ketchup, majonéz és mustár keveréke, de az arányokat nem árulta el, mert azok titkosak.

Valóságos tudomány tud lenni a főzés, ha jól csinálják.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mondunk öt tuti tippet, hogy a sapkaszezonban is kifogástalan legyen a frizurád

Ünnepi útmutató férfiaknak, akik olyan ajándékot akarnak adni, ami valóban megérinti a szívet

Koktélozás feszengés nélkül: ilyen Budapest legújabb komfort bárja

A Player kérdése: Nálad már beütött a karácsonyi kajakóma?
14% Naná, és nagyon keményen.
57% Igen, de menedzselhető.
29% Szerencsére nem.
Ezekkel a fotókkal sokkal jobban telik a karácsonyi punnyadás – figyelmeztetünk, nehéz lesz abbahagyni
Hirdetés