Újabb remek how to videóra bukkantunk, és örülünk, mert mindig szeretünk tanulni. Főleg ha a munkánk gyümölcse egy remek burger.

Sean Brock a PBS-en futó The mind of a Chef című műsorban szokott szerepelni, és pont úgy is néz ki, mint aki sok burgert elpusztított már. Nem cifrázza, ugyanis állítása szerint nem szerencsés sokat forgatni a húst. A zsemlét megpirítja vajon, a húspogácsára hagymát rak, és erre jön az a sajt, amit "amerikai sajtnak" neveznek a tengerentúlon. A lényege, hogy nagyon könnyen olvad, annyira, hogy Sean szerint szinte szószként funkcionál. A szósz ketchup, majonéz és mustár keveréke, de az arányokat nem árulta el, mert azok titkosak.

Valóságos tudomány tud lenni a főzés, ha jól csinálják.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén nem stressz és kínlódás, hanem igazi ünnep lesz a karácsony: mutatunk néhány remek ötletet kütyük-élmények-környezettudatosság-egyediség vonalon, amiből biztosan tudsz választani.
Hirdetés