Az első benyomás fontos, az első randin meg pláne, de ne csak a külsődre figyelj, hanem arra is, hogy miről és hogyan beszélsz, illetve mit teszel.

A Reddit csodálatos hely, mindenre megkapod a választ ráadásul kulturáltabb és értelmesebb verzióban, mint a Gyakori kérdéseken. Most éppen azt sikerült kideríteni első kézből, azaz a csajoktól, hogy mi az, ami totál elveszi a kedvüket egy második találkozástól az első randin:

  • Arról beszélsz, hogy volt dolgod a rendőrséggel: akármennyire is annak gondolod, baromira nem menő. Ez már jóval több, mint a vonzó rosszfiú kép.
  • Túl sok parfümöt használsz: inkább zavaró, mint szexi, és sokkal izgatóbb számukra, ha akkor érzik igazán, amikor közel hajolnak hozzád.
  • Mélyebbre változtatod a hangod: előbb-utóbb úgyis kiderül, hogy kamuzol, az meg elég kellemetlen.
  • Verekedsz egy szórakozóhelyen/bárban: ez sem menő, sőt, felesleges és gyerekes faszméregetés.
  • Azzal jössz, mennyi pénzed van: elég nyilvánvaló, menőzni vele elég infantilis ésvagy nagyképű dolog, plusz úgy tűnhet, mintha kompenzálni akarnál valamit – esetleg azt, hogy kicsi a pöcsöd, vagy lúzer vagy az ágyban.
  • Ha bunkó vagy a pincérrel/felszolgálóval: ettől nem az jön le nekik, hogy te egy igazi férfi vagy, hanem az, hogy egy igazi paraszt. Ez is egy tök felesleges, ráadásul eredménytelen faszfitogtatás.

És szerintük a leggázabb:

  • Az exedről beszélsz: egyértelmű, senki nem akar hallani a volt csajodról szóló litániákat, főleg az első randin. Plusz még az is megfordulhat a fejükben (és tök jogosan), hogy 1: te még odavagy érte, 2: kell-e neki a későbbiekben az "exem egy hülye picsa" titulus egy esetleges szakítás után.

Hát akkor ezekre érdemes odafigyelned az első randi előtt és közben. Mi még egy dologgal kiegészítenénk a listát, mert valószínűleg az sem jó pont, ha rendesen bekarmolsz, még akkor sem az, ha nem művelsz vállalhatatlan dolgokat.

Na, hajrá!

Ha pedig már van csajod, de a szex nem az igazi, akkor tessék. (Szívesen!)

(Forrás / fotó: Playboy / The New York Times)

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon