Éld meg a síelést az eddigi leginnovatívabb és legfenntarthatóbb technológiával, ami még vegyszermentes is.

Az LIFA Infinity Pro™ a Helly Hansen első olyan technológiája, amely új mércét állít a felelősen gyártott, vízálló és légáteresztő ruházat terén.

Miért is?

A környezetvédelmi felelősségvállalást egy következő szintre emelve, a LIFA® szálak vegyi anyagok nélkül, szerkezetükből adódóan biztosítják a tartós vízlepergetést. Ezáltal a környezetre gyakorolt hatásuk 16%-kal kisebb mint a szokványos poliészteré, míg a CO2-egyenértékben elért megtakarítás 18%. A LIFA Infinity Pro™ ruhadarabok tartósak, könnyen kezelhetőek, illetve azáltal is csökkentik az energiafelhasználást, hogy a vízlepergető hatás ismételt aktiválásához nincs szükség gépi szárításra. Ezenfelül minden ruhadarab festése oldatban történik, amely amellett, hogy garantálja a felszerelések friss külsejét, előállításuk során nem keletkezik káros szennyvíz.

 

Az új LIFA Infinity Pro™ technológia első darabjai a 2020/2021-es téli szezonban a Helly Hansen ULLR és Odin kollekcióban jelennek meg.

A sítúrázáshoz tervezett Odin kollekció esetében az ODIN INFINITY SHELL JACKET foglalja magába a LIFA Infinity Pro™ technológiát, továbbá sisakkal, hátizsákkal és hevederrel kompatibilis praktikus kialakítással rendelkezik. A kabát további jellemzői a lecsatolható, diszkrét kialakítású hófogó, valamint a nagy, duplahúzókás első zsebek, amelyek hátizsák viselése esetén is biztosítják az egyszerű elérést és a szellőzést.

Hogy tetszik?

A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt a Helly Hansen.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.