Jean-Claude Van Damme elárulta, miért van 57 évesen is bámulatos fizikai állapotban
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A belga színész-harcművész továbbra is irigylésre méltó fizikummal bír, minden kétséget kizáróan még most is szét tudná rúgni a seggünket.

Durva belegondolni, hogy már évtizedek teltek el azóta, hogy Jean-Claude Van Damme feltűnt olyan filmekben, mint a Véres játék, a Kickboxer, a Tökéletes katona vagy éppen az Időzsaru. Most azonban újra feltűnt az Amazon Prime új sorozatában, ami december 15-én debütált. Ez pedig nem más, mint a Jean-Claude Van Johnson, aminek az előzetesét itt gyorsan meg is nézheted:

Érdekes, hogy a sorozatban a színész tulajdonképpen saját maga kitalált verzióját alakítja, vagyis egy idősödő akciósztárt, aki valójában egy titkos ügynök. Egy ilyen szerep miatt persze újra rá kellett kapcsolnia az edzésre, na nem mintha bármikor is túlzottan elengedte volna magát. A Men's Health kérdésére azt is elárulta, hogyan szokott gyúrni:

Az is kiderült, hogy naponta 2-3 izomcsoportot szokott megdolgoztatni, méghozzá a következő elosztásban:

- mesélte Van Damme, aki arról is beszélt, hogy néha egy kis csemegét is engedélyez magának. A zabpelyhes sütit és a kávét például imádja. De hogy a sok edzés mellett mégis minek köszönheti, hogy így 60 felé is ilyen jó kondiban van? Ezt is elárulta:

Valószínűleg Jean Titus is kiváló géneket örökölhetett, ő ugyanis 50 évesen néz ki úgy, hogy azt minden 25 éves csak irigykedve nézi:

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.