Először azt hinnéd, ez valami vicc, de egyáltalán nem rossz.

Társasjátékozni baromi jó dolog, bár sokan valamiért úgy gondolják, hogy nagyon régimódi tevékenység, jöjjenek helyettük inkább az online játékok tonnaszám, ezért inkább hagyják is az egészet a francba, hadd porosodjon a polcon a Gazdálkodj okosan, ami egyébként valljuk be, sosem volt túl izgalmas. Pedig igenis léteznek izgalmas és nagyon is mai társasok, amik talán most, hogy mindenki otthon ült az év nagy részében, kicsit jobban előtérbe is kerültek, de ha nem, akkor tessék, itt van egy.

Minden korosztálynak jól jöhet a Go Master Youtubers Edition, ami első hallásra elég pocséknak hangzik, pedig nagyon nem az. Ez a társasjáték már csak azért is érdekes, mert az online világról szól offline formában, és nem kell YouTubernek lenni ahhoz, hogy élvezni tudd. karácsonyra még remekül jöhet, főleg azoknak, akik kacérkodnak a youtuber-léttel. A játék lényege ugyanis a youtuber-lét bemutatása mindenkinek, így az is képet kap arról, hogy mivel jár ez, akit igazán érdekel, a szülők pedig nagyjából képet kapnak arról, hogy a gyerekeik miért érdeklődnek iránta.

Szóval ha társasjátékot keresel karácsonyra olyan gyereknek, aki megőrül a YouTube-ért, akkor csak tessék, ennél jobbat nem találsz.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Már most felkészülnénk a júniusi választásokra ezzel a spanyol lánnyal

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés