Korábban már több alkalommal is adtunk tanácsokat annak érdekében, hogy könnyebben menjen az online ismerkedés. Felsoroltuk a 3 legalapvetőbb tippet, de azt is elárultuk, melyik az az 5 kifejezés, aminek mindenképpen szerepelnie kell a bemutatkozó szövegedben. Most további tanácsok jönnek a megfelelő képek kiválasztásához.

Természetesen ezúttal sem hasraütés-szerűen találtuk ki a dolgokat, inkább a Zoosk nevű randioldal és applikáció tanulmányára hagyatkoztunk, amelynek keretein belül megvizsgálták, hogy milyen profilképek kapják a legtöbb pozitív visszajelzést, illetve hogy miket célszerű elkerülni. Lássuk hát!

1. Ne viselj sapkát/kalapot - az emberek szeretnének minél többet látni az arcodból és a hajadból, szóval mindenképp hanyagold a fejfedőket.

2. Használj egész alakos képet - a profilképednek nem muszáj ilyennek lennie, de legalább egy egész alakos képet tölts fel magadról, ezzel ugyanis 203 százalékkal növelheted a pozitív visszajelzések arányát.

3. Villants meg egy nyaralós fotót - ha egy jól sikerült nyaralós kép is található a profilodon, máris 6 százalékkal több üzenetre és lájkra számíthatsz

4. Hanyagold a szelfiket - a nőknek jól áll, de a férfiaknak nem igazán, azok a srácok, akik szelfivel nyomulnak a neten, 8 százalékkal kevesebb üzenetet kapnak az átlagnál.

5. Készíts képet kültéren - érdekes, hogy azok a férfiak, akik kültéri képet használnak 19 százalékkal több üzenetet kapnak, a nők esetében viszont ez 40 százalékkal rontja a hatást.

6. Ne pózolj a kocsid/motorod előtt - Az autó mellett vagy az autóban fényképezkedő férfiak egyértelműen kevesebb lájkot kapnak.

7. A szemedet se rejtsd el - a sapkához hasonlóan napszemüveget sem érdemes viselni, különben 63 százalékkal kevesebb üzenettel számolhatsz.

8. Egyedül szerepelj a képen - azok, akik csoportos fotót használnak, sajnálatos módon 42 százalékkal kevesebb üzenetet kapnak.

9. Legyen legalább 4 képed - a Zoosk kutatásából kiderült, hogy a minimum 4-5 képpel rendelkezők nagyobb sikert aratnak a csupán 1-2 fotót feltöltőknél, és több üzenetváltásra is számíthatnak.

(via)

És ezt olvastad már?
Kína elnöke sürgeti a klímavédelmi célok elérését