Nem csak Budapesten esett a hó néhány napja. Sőt.

München, Salzburg, Zürich városaiban sokkal többet havazott – a MÁV pedig ezúttal közleményben számolt be arról, hogy az intenzív ausztriai és németországi havazások miatt jelentős fennakadások, késések tapasztalhatók a távolsági és regionális vonatforgalomban.

A közlekedési nehézségek még hétfőn is érintik a München, Salzburg, illetve Zürich felől Magyarországra érkező, és Hegyeshalmon, Győrön át Budapestre közlekedő nemzetközi vonatokat

(Railjet, EuroCity, EuroNight), továbbá a Budapest felől Ausztria felé ugyanezen irányokba közlekedő nemzetközi járatokat is.

Budapest és Bécs között biztosított a nemzetközi vonatok közlekedése, előfordulhatnak azonban jelentős késések és járatkimaradások; a németországi vonatok módosított útvonalon, Zell am See felé járnak, és akár 90 perccel hosszabb lehet a menetidő. Az ÖBB azt javasolja az utazóknak, hogy ha tehetik, halasszák későbbre az utazásukat, a német vasút pedig a München környéki utazások elhalasztását kéri.

Ezek is érdekelhetnek:

Van egy jó fotód a Normafáról? Most három kategóriában is jelentkezhetsz vele

Budapest egyik legkedveltebb kirándulóhelye a Normafa Síház Étteremmel együtt újult meg, ennek apropóján szerveznek közösségi fotógyűjtést „A mi Normafánk” címmel.

Kötelező lesz a napelem az új lakóépületeknél Bécsben

Több, a klímavédelemmel kapcsolatos előírást is tartalmaz a bécsi építési szabályzat módosítása.

(Forrás: MÁV)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Segítünk, hátha egyszer azzal nyerhetsz nagy pénzt, ha tudsz mondani egy dominikai modellt

A világ legszebbjei közé választottak egy budapesti konyhát

További cikkeink a témában