Imádjuk a változatosságot és a formabontást az életmódban: legyen az gasztro, utazás, dizájn vagy épp szex, szeretjük kipróbálni a meglepő, új és érdekes dolgokat. De ahogy gasztróban necces a száznapos tojás, ahogy nem hordanánk répakilógatós modern férfikollekciót vagy nem vennénk valamiért most repjegyet Észak-Koreába, van az a hét szexpóz is, amit nem biztos, hogy tajszám nélkül bejátszanánk – de tán még azzal sem.

1: A harmónika

Nagyobb a kockázata mint az élvezeti értéke ennek a póznak, ahol a nő úgy terpeszkedik a férfin, mintha épp nagydolgát készülné tenni – plusz már előre látjuk a súlyos elborulási potenciált is.

2: A felüljáró

Mindenki gyalog járna dolgozni, ha egy felüljáró olyan kicsavart és kényelmetlen lenne mint a róla elnevezett szexpóz.

3: A kéjes lábemelés

Valószínűleg csak egy balerinának kéjes ez a lábemelés, egyébiránt olyan tíz másodpercet adunk, hogy egy normális nő meg tudja tartani ezt a pózt. Mellesleg zuhanyzóban tényleg magatok mellé is készíthetitek a telefont gyorshívással a mentőkre, annyira garantált, hogy elzanyáltok a nedves csempén.

4: Álló 69

Ha nem vagytok akrobaták vagy nem vagytok a pornószakmában pár éve az aktív oldalon, akkor ez az orális előjáték nagyon gyorsan sérvben, orrvérzésben vagy gerinctörésben végződhet.

5: Az olló

Kábé léggitározol a csajoddal ebben a szexpózban, csak valamiért azt gondoljuk, hogy a nőd többet nyom mint egy Fender Stratocaster – és nem is marad annyira egyhelyben, így a balesetekre elég nagy a garancia.

6: A szenvedélyes propeller

Nem tudjuk, hova járt anatómiát tanulni, aki ezt a szexpózt kitalálta, de szerintünk kicsit eltolta ezt a hol is van a nő vaginája kérdést, mert nem a hasánál. Ha viszont valahogy mégis képes ilyen irracionális szögben elhajolni a pénisz, az elég durván peyronie-betegséghez (görbe, 'eltört' péniszhez) vezethet.

7: A forró kötélhúzás

Baromi perzselő egy póz lehet ez a forró kötélhúzás – csak míg az eredeti játékban a kötél esik ki a gyengébbik fél kezéből, addig itt a karját tépheted ki a csajodnak. Szexi.

Nem szeretnénk, hogy ettől az összeállítástól elmenjen az életkedved, úgyhogy böngéssz korábbi cikkeink között az igazán nyalánk és kivitelezhető, különleges szexpózokért!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kiszámolták, hogy eddig mekkora kárt okozott a Földnek az orosz-ukrán háború

Félreértik egymást a pályakezdők és a munkáltatók, a fiataloknak nem a pénz a legfontosabb

Jön a hőség, Alina már hozzávetkőzött

További cikkeink a témában