Jön a hétvége, nyaralás lezsírozva, irány Horány. Nade mi van blökivel? Anyukád nem ér rá, a tesód külföldön lakik, Zsolti bácsi pedig szóba sem jöhet, hiszen a kis zsivány a múltkor összekente az egész nappaliját kalligrafikus tintával. Kutyapanzió? Eleve kizárva.. A megoldás kényelmesebb, mint hinnéd: ismerd meg a Dogsurf-öt!

Sajnos nem mindenhova vihetjük magunkkal kedvencünket, még ha szeretnénk is, hozzá nem értő, illetéktelen kezekbe meg tuti nem adnánk: inkább törölnénk az egész nyaralást. Ha kutyatulajdonos vagy, valószínűleg ismerős ez az elhelyezési dilemma. De szerencsére itt a megoldás: számtalan sikeres külföldi példa után a napokban elindult Magyarország első kutyaszitter kereső oldala.


Dogsurf: a szimpatikus pótgazdi kereső

A frissen indult oldalon már több mint száz aktív szitter várja azokat a gazdikat országszerte, akik egy régóta tervezett utazás, váratlan túlóra, vagy bármi más miatt nem tudnak együtt lenni ebükkel. És mivel a cicákkal ellentétben, akik nagyon önálló lények és simán ellustulnak egy napot úgy, hogy fel sem tűnik a hiányod (félreértés ne essék, imádjuk a macskákat!), a kutyáknak szükségük van a játékra, a figyelemre, a valódi törődésre, különben nagyon szomorúnak és elhagyatottnak érzik magukat.

Az oldal készítői maguk is gazdik, így tudják, hogy az ember nem szívesen bízza akárkire kedvenc állatát. Ezért a DogSurf alaposan átvizsgálja, szigorúan szűri a szittereket, így csak olyanok kerülhetnek fel az oldalra, akik garantálják a szeretetet és odafigyelést, amit a blöki megérdemel. Tehát akikre ők maguk is bátran rábíznák négylábú kedvencünket.

A DogSurf különleges figyelmet fordít a kisállatok biztonságára. A KÖBE biztosítóval együttműködésben külön kutyabiztosítási terméket fejlesztettek, amely automatikusan jár minden szittelés mellé. Emellett arra biztatja a gazdikat, hogy mindenképpen találkozzanak, ismerkedjenek meg a kiszemelttel, mielőtt döntenek. Ha pedig lezárult az ügylet, a gazdi és a szitter kölcsönösen értékelik egymást- így kereséskor reális képet kapsz, milyen referenciái vannak választott kutyavigyázódnak.

A Dogsurf viszont a legfontosabb referenciát interjúvolta meg ebben a videóban: nézd meg, mit gondol erről Tivadar!

A praktikus oldal négyféle fizetési módot is lehetővé tesz az alkalmi díjtól a féléves előfizetésig. A csomagok nemcsak az oldal használatát, de biztosítást és szuper partneri kedvezményeket is tartalmaznak. A szittelés díját ezen felül a szitterek határozzák meg.

Ha mindezek felkeltették az érdeklődésed, irány a dogsurf.hu oldal, ahol még több részletet megtudhatsz, vagy egyből előfizethetsz a szolgáltatásra. Ha pedig szeretnél kutyázással teljesen legálisan pénzt keresni, itt egyből jelentkezhetsz is, cuki képeket a Dogsurfös kutyusokról pedig itt nézegethetsz. Vaúú!

És ezt olvastad már?
Hamarosan nem lehet téli olimpiákat rendezni az időjárás miatt