Biztosan te is eljátszottál már a gondolattal, hogy milyen menő lenne nyomozóként keresni a kenyeredet, különböző bűntényeket felderítve. Ha úgy érzed, tényleg te vagy a következő Sherlock, akkor most fogd a kutyádat és irány vele a Margitsziget.

Hogy mégis milyen ügyet tudnál ott felgöngyölíteni? A Walking Dog kutyás közösség legújabb kezdeményezésének hála egy egészen különleges kis nyomozásban vehetsz részt. Az izgalmasnak ígérkező program a népszerű szabadulós játékokat ötvözi a kutyasétáltatással, tehát nemcsak magadnak, hanem a négylábú barátodnak is feldobhatod vele a napját.

Egy titkos vacsora rejtélyét kell tehát megoldani a 9 állomásból álló játék során. A szervezők külön kiemelték azt is, hogy a nyomozást kutya nélkül is végig lehet vinni, az élmény úgy is garantált.

Amire azonban biztosan szükséged lesz, az egy mobilnettel rendelkező okostelefon, hiszen a játék egy erre kifejlesztett weboldal segítségével kommunikál a játékossal. Ha szeretnél még többet megtudni erről az egész lehetőségről, akkor erre keresgélj tovább. Mi mindenképpen eredményes nyomozást kívánunk!

És ezt olvastad már?
Luluról képtelenség nem kihívó fotókat készíteni