Hétvégén Lakás Kiállítás, ismét a MOM Sportban.

Ha él még benned a remény, vagy egyszerűen a kíváncsiság, hogy megéri szétnézni az újépítésű lakások közt, akkor a legegyszerűbb a hétvégén a MOMsport Uszoda és Rendezvényközpont felé venni az irányt, a Lakás Kiállításra. Igaz, a kiállítás főleg az újak miatt érdekes, de használt lakások közül is lehet válogatni, sőt

ahogy legutóbb láttuk, külföldiek is vannak, Spanyolországban és Cipruson nyaralóként és befektetésként egyaránt működő lakásokat kínáltak.

Többek között ezért is várjuk az idei felhozatalt, meg persze a hazai kínálat miatt is, ami nemcsak lakásokat jelent, de egyrészt

  • mindent megkérdezhetsz az adott projektről
  • másrészt minden hozzá kapcsolódó infót (hitelek, biztosítások, lakástakarék-pénztárak, állami kedvezmények) megtalálsz.

Olyan extra megoldások is várnak, mint a rossz hitelek kiváltásának lehetősége, lakáshasznosítási megoldások vagy éppen új technikai megoldások, mint a fóliafűtés, okos- és zöldmegoldások.

Ezt a dzsungellé alakított BMW i3-ast például tavaly ősszel lőttük, ugyanezen a helyszínen, egy környezetbarát építési technológiákat kínáló cég standja előtt:

És mivel hasonló technikai megoldásokat most is láthatunk, annak sem érdektelen a rendezvény, aki felújításban, átalakításban gondolkozik.

Lakás Kiállítás 2022
május 6-8.
MOMsport Uszoda és Rendezvényközpont

(borítókép: a tavalyi kiállítás)

Ez is érdekelhet:

A modern lakások ékkövei: a vászonképek

Van valami különleges egy jól sikerült, előre megtervezett és kivitelezett vászonképben, amitől egy szoba, egy lakás egyszerűen tökéletes lehet. Talán azért gondolhatjuk ezt, mert ezek olyan műalkotások, amelyek igazából funkcionálisnak nevezhetőek, és kifinomultságot, modern érzetet kölcsönöznek a tereknek.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

Töretlenül menetel a Moonswatch, itt van három újabb óra

A hatvanas évek óta a modern építészet példája ez a benzinkút

További cikkeink a témában