Koncentráljunk az eperre! Először is, melegítsünk fel egy lábasban vizet, de ne forraljuk fel. Egy kisebb edénybe tegyünk jó minőségű, magas kakaótartalmú csokoládét, majd ezt fektessük a forró vízre, mint egy csónakot. Az edény átforrósodik, és megolvasztja a csokoládét. Amíg ez megtörténik, hideg vízzel mossuk meg az epreket, majd készítsünk elő egy tálcát és fektessünk rá sütőpapírt. A megolvadt csokiba mártogassuk bele az epreket, majd tegyük őket a tálcára. Egy edénybe tegyünk fehér csokit, majd 2 lehetőség közül választhatunk: 1. tegyük vele ugyanazt, mint korábban az étcsokival, 2. tegyük 30-45 másodpercre mikrohullámú sütőbe. Ezt követően egy villa segítségével csepegtessük az olvadt fehér csokit az eprekre. Végül helyezzük az egészet a hűtőbe, amíg a csoki megdermed. Utána nincs más dolgunk, mint elfogyasztani ezt a látványos finomságot!

Azt is megmutatjuk, hogyan kell white russian koktélt keverni, és csaptelepet cserélni. Szerintünk látnod kell!

(Forrás: Eyehandy)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A Xiaomival könnyebb az ünnepi készülődés

Vonzó karácsonyi képekkel hangolunk az ünnepre

Koktélozás feszengés nélkül: ilyen Budapest legújabb komfort bárja

A Player kérdése: Nálad már beütött a karácsonyi kajakóma?
17% Naná, és nagyon keményen.
39% Igen, de menedzselhető.
44% Szerencsére nem.
Bonjour, Budapest! Francia pikniket tartottunk a Renault 4 E-Tech electric-ben
Hirdetés