Megnéznél egy filmet vagy tempósabban haladnál a sorozatoddal? Eltervezted, hogy lefutod a félmaratont, és nem ártana pár plusz óra a felkészülésre? Vagy csak szimplán nagyon rég lógtál a barátaiddal, és már hiányoznak? Ha a te életedből is bosszantóan sok időt elvesz a bevásárlás, akkor itt az idő, hogy válts online-ra, és a bevásárlásodat a Kifli.hu-n intézd.

Megnyílt a főváros legtrendibb online szupermarket és piactere. Hogy miben rejlik a trendisége? Egyrészt az alapélelmiszerek mellett prémium kategóriás söröket, borokat, sajtokat is találsz a kínálatában. Másrészt pedig gyorsan és profin szállítanak: hétköznap az aznap leadott rendelésed akár 4, hétvégén pedig 3 órán belül házhoz viszik neked. Sőt, itt egy órás a kiszállítási ablak, azaz csak egy órát kell várnod otthon a futárt, és utána mehetsz is edzeni egyet.

A Kifli.hu friss kutatása szerint átlagosan egy héten 2-4 órát töltünk a bevásárlással, aminek ráadásul sok bosszantó aspektusa is van. Ha te is kiakadsz pl. attól, hogy nem kapsz meg mindent egy helyen, és télen úgy fűtenek, hogy totál leizzadsz egy bevásárlókörtől, sőt, a megspórolt idővel is tudnál mit kezdeni, akkor itt az idő, hogy átgondold a bevásárlási szokásaidat, és térj át tudatosan az online térbe.

És így miután megtelt a hűtőd, nincs is más dolgod, mint eldönteni, hogy mit kezdesz a felszabadult időddel: edzel egyet, filmet nézel vagy lógsz a haverokkal?

A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt a Kifli.hu.

És ezt olvastad már?
Szexi focistabarátnő a nap csaja
További cikkeink a témában