Tanulj a profiktól és legyél te is profi: spórold meg magadnak az időt és pénzt, amit a sikertelen ötletekre fordítanál, és tedd hatékonyabbá a vállalkozásodat!

Ennél jobb időkihasználás aligha van: három nap alatt hathavi tudás

Kerüld el a bukott ötleteket és aknázd ki a lehetőségeket – röviden így lehetne összefoglalni az elmúlt években elsöprő nemzetközi sikert arató Lean Startup Machine lényegét, amit ma már többek között a Facebook és a Zynga is sikerrel alkalmaznak. Az eredményekre vagy kíváncsi? Akkor hosszú bekezdések helyett pillants rá erre az infografikára, amely a Lean egyéves munkásságát szemlélteti:

Az Eric Ries által kitalált módszertan mérhetetlen előnyöket biztosít a kezdő és gyakorlott startuppereknek, akik háromnapos, intenzív tréning keretében tanulhatják meg, hogyan ismerjék fel idejében azokat az ötleteket, amik senkinek sem kellenek, és hogyan gyártsanak piacképes termékeket.

A workshop résztvevői a legsikeresebb hazai és külföldi vállalkozóktól tanulhatnak – Trevor Owenstől (Lean Startup Machine), Michele Atisanitól és Niccolo Maistótól (FaceIt, StartMiUp), Tim Röhrichtől (STARTeurope), Rob Fitzpatricktól (Dexio) Locher Tamástól és Andreas Klingertől(LOOKK), Hild Imrétől (iCatapult), Szabó Mártontól (Koin, Iwiw), Sződy Noémitől (IBCON), Kádas Pétertől (BrandVocat) és Málnay Barnabástól (MMCluster) –, és az ígéret szerint három nap alatt több ismeretet sajátítanak majd el, mint egy féléves kurzuson. Innen  a rendezvény mottója is:  „bukj el gyorsan, fuss be még gyorsabban”.

Lean Startup Machine from Adrian Mehes on Vimeo.

A szervezők mindenkit arra biztatnak, vigyenek magukkal új ötleteket az április 26–28-a között megrendezett workshopra. Azok közül fogják kiválogatni a legjobbakat, amelyeken a csapatok azonnal elkezdhetnek dolgozni. Ez azt jelenti, hogy a rendezvényre akkor is érdemes lesz kilátogatnod, ha még nem jutott eszedbe a tuti ötlet – lehet, hogy másnak már igen, csak éppen a kreatívcsapat hiányzik, akikkel megvalósíthatja.

Ha a budapesti Lean Startup Machine workshopra a Playeren keresztül regisztrálsz, 10% kedvezményt kapsz a belépő árából! A regisztrációnál a "player" kuponkódot használd!  (Érdemes április 20-a előtt jegyet rendelni, mert utána drágulnak a belépők.) Sőt, ha játszol a Playerrel, te lehetsz a szerencsés, aki a Player jóvoltából belépőt nyerhet a rendezvényre! Meghoztuk a kedvedet? Akkor mondjuk az infót!

Lean Startup Machine Budapest

Időpont: Április 26., 18.00 – április 28., 20.00
Helyszín: Erzsébet tér, Design Terminál
A rendezvény hivatalos weboldala: http://leanstartupmachine.com/events/budapest-april/
Jegyrendeléshttp://leanbudapest.eventbrite.com/ (kuponkód: "player")

A Lean Startup Machine budapesti rendezvényére kisorsolunk egy 40 ezer forint értékű belépőt azok között, akik helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

A Branch az egyik legsikeresebb startup, amelynek csapata a Lean Startup Machine egyik workshopján alakult ki, és a befektetők figyelmét is felkeltette. Mekkora összeggel támogatják a projektet?

A)     200 ezer dollár
B)      750 ezer dollár
C)      2 millió dollár

A helyes megfejtést egy Lean Startup Machine tárgyú e-mailben várjuk a [email protected] címre április 22-e (hétfő) délig. A válaszért érdemes felkeresni a rendezvény weboldalát.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Vele ünnepeljük meg a Föld napját

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés