Hanghullámokon érkezik a legszexibb izgató, ami ugyanolyan csodásan néz ki, mint amilyen orgazmusokat ad egy gombnyomásra. Mondjuk, miért a LELO lesz a – finoman szólva is – legörömtelibb karácsonyi ajándék a párodnak.

A karácsonyi ajándékvásárlás gyakran tud olyan lenni, mint mikor körömvágás közben belenyesel a köröm alatti részbe: akárhányszor is történt már meg, nem lehet megszokni; mindig ugyanolyan rohadtul beszúr a fájdalom, de cserébe hamar elmúlik. Oké, az ajándékvásárlás nem feltétlenül fájdalmas művelet – ahogy a körömvágás sem –, de évről-évre kitalálni valami izgalmas, személyes, és valahol még praktikus ajándékot is a szeretteidnek azért kemény kihívás, amin baromi sokan stresszelünk.

Ha idén nem akarod tovább nyomasztani magad azon, mit adj a párodnak, akkor nálunk a legjobb helyen jársz, ugyanis megtaláltuk helyetted a legtökéletesebb karácsonyi ajándékot. Úgy hívják, LELO Sonar Cruise.

A csiklóizgatók közt van pár élvonalbeli versenyző, és a LELO ilyen luxusmárka: minden egyes termékükbe óriási energiát fektetnek az innovatív tervezéstől a kivitelezésen át a hatékonyságig és a megjelenésig. Épp ezért a LELO már kívülről is gyönyörű: fekete dobozában ez a kézbe simuló, bársonyos anyagú, fémes csillogású aranyberakással készült kis szexjáték olyan, mint a legelitebb ékszer – csak épp ahelyett, hogy mondjuk egy étteremben villantana vele a párod, a hálószobában fog a hetedik mennyországba repülni tőle.

A LELO Sonar Cruise úgy okoz orgazmust, hogy a kényeztetőn található kis tölcsér mélyén egy vékony szilikonhártya húzódik, melyre egy kis belső motor kalapácsszerű ütéseket mér, ezáltal az megremeg, mozgásba lendül, rezgésre gerjed.

Így keletkeznek a hanghullámok, melyek levegőhullámokat és rezgéseket generálnak maguk körül, amik aztán olyan intenzív kényeztetést és lüktetést adnak a csiklónak, hogy tényleg nincs az a nő, aki ne kezdené el öt másodperc után kéjes nyögések közepette markolni tőle a lepedőt.

A Sonar Cruise-nak emellett két nagy előnye van: a formája és a könnyen kezelhetősége. A pikáns kis játék abszolút kézbe simul, nem kell egy óriási eszközt egyensúlyozni izgatás közben, valamint csupán három gomb van rajta: a bekapcsoláshoz a plusz és mínusz gombokat kell egyszerre lenyomni, amíg fel nem villan egy kis LED-fény.

Ezt követően a pluszjel egyszeri lenyomásával már életre is kel a csiklószonár, ahol aztán a középső gombbal váltogathatunk a 12 lüktető ritmus között, és a plusz-mínusz jelekkel pedig fokozhatjuk vagy csökkenthetjük az adott lüktetés erősségét, intenzitását. Mindezt pedig kádban vagy zuhany alatt is megtehetjük, mivel száz százalékig vízálló ez az orgazmikus termék.

Ha pedig azt gondoltad, hogy a csiklóizgatók olyan dolgok, amiket egy nő egyedül használ csak, nagyon tévedsz: ezek a szexjátékok abszolút bevethetők aktus közben, sőt, százszorosan bombasztikusabb lesz az orgazmus, ha szex közben tartja oda a párod.

Adnál orgazmus karácsonyra? Akkor máris pakold kosárba a Vágyaim.hu oldalán a LELO Sonar Cruise-t 58 990 forintért, szupergyors és ingyenes kiszállítással, teljesen diszkrét csomagolásban, és adj a párodnak egy olyan karácsonyt, amit aztán jövőre is sokszor fog két zihálás közt hálásan felemlegetni!

Ez is érdekelhet:

Mit szeretsz jobban: a szexet vagy a társasozást? Ha nem tudsz választani, van három pikáns ajánlatunk!

Vannak iszonyú kemény kérdések az életben. Sörözés vagy vezetés? Pizza vagy diéta? Apple vagy Android? Szex vagy társasozás? Nos, az utóbbi választást már nem kell meghoznod.

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Ahol a csúcsminőségű bútor életszemléletté nemesül
Hirdetés