A pályán ugyanaz a szint a két játékos, óraválasztásban azonban ezúttal más ligában játszott Karim Benzema.

A hét elején megrendezett Aranylabda-gálán Karim Benzema kapta meg az idei Aranylabdát. Robert Lewandowski tehát ismét lemaradt a díjról, de ő sem ment haza üres kézzel, a szezon legjobb csatárának választották a lengyelt.

Annak nincs különösebb hírértéke, hogy a gálán mindkét csatár órát viselt. A Marca azonban kiszúrta, hogy Benzema és Lewandowski órája között árban elég nagy volt a különbség.

A friss aranylabdás Benzema csuklóján egy Richard Mille RM 65-01-es modell volt, ami kimeríti a luxusóra fogalmát, és ezt az 500 ezer eurós (nagyjából 200 millió forint) ára is alátámasztja.

Karim Benzema az Aranylabda-gálán, csuklóján a Richard Mille RM 65-01-es modellel
A Richard Mille RM 65-01

Lewandowski eközben egy 60 eurós (24 ezer forint) Casióban vette át a maga díját. A spanyol lap azt is megjegyzi, hogy a lengyel csatár Patek Philippe 70 ezer eurós (29 millió forint) óráját nem sokkal azután lopták el, hogy Barcelonába költözött. Nyilván ez nem azt jelenti, hogy Lewandowskinak nem tellett egy drágább modellre, nem ezért döntött a Casio mellett.

Lewandowski csuklóján a 60 eurós Casióval az Aranylabda-gálán, a lengyel mellett két barcelonás csapattársa, Pedri és Gavi
A 70 eurós Vintage Casio

Ez is érdekelhet:

A Marsra készített órát az Omega és az Európai Űrügynökség

Bár az emberes Mars-küldetéstől még hosszú évekre vagyunk, a Marstimer már most kapható, a Föld több pontján is.

(Fotó: Getty Images; richardmille.com; casio.com)

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Ahol a csúcsminőségű bútor életszemléletté nemesül
Hirdetés